2777
2789
عنوان

اخ چقد بد شدددددددد

545 بازدید | 22 پست

دوستا سلام اعصابم داغونهههه 😳😳😳شوهر مسخره م دوستش بهش نوشیدنی داده بود خورده بود اومد خونه فاز گرفتع بود ز بزنم مامانم تبریکک عیدوو خلاصه ز زد و کلی خوب و مهربون و قربون صدقه رفت در صورتیکه همیشه خیلی معمولی حرف میزد .مامانش گفت فردا بیاین اینجا این عاقام گفت فردا واسه خواهرزنم عیدی میارن مامان گفت بیاین اینجا .دوست داشتیم بیایم اونجاا .. منم بهم بر خورد که چرا اینجوری میگی الان فکر میکنن مجبوری میری اونجا. بنظر شما مامانش همچین برداشتی کرده ینی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شما نگران برداشت مادرشوهرتون هستین ؟چه اهمیتی داره بابا ؟؟؟؟برای این مورد واقعا نباید اعصابتونو خرد کنین چون ارزششو نداره 

یه تعارف به بچه اش کرده اونم گفته خوشحال میشدم بیایم اما برنامه عیدی اوردن  داریم همین 

حال متکلم از کلامش پیداست

اولا که شوهرتو از سقف اویزون کن هر چی دوستاش بهش دادن استفاده نکنه!!!! دوما خیالت راحت معلومه اقایون دوست دارن برن خونه مادرخودشون نه مادرزن!اصلا نیازی نبود چیزی بگه  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
بلی 😤😤

برو سرشو بکن تو کاسه آب حالش بیاد سره جاش یه گنده دیگه نزنه  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
اولا که شوهرتو از سقف اویزون کن هر چی دوستاش بهش دادن استفاده نکنه!!!! دوما خیالت راحت معلومه اقایون ...

اخه چون برعکسه خیلی بهم زور اومد اصن همچین ادمی نیست احساس کردم الان تو ک..ن مادرشوهرم عروسیه 😨😐