2777
2789
مردا زندگی رو میچرخونن دیگه ماها مصرف کننده ایم اونا نیاز جنسی دارن ما محتاج پول پولی که اونا میدن ه ...

چه مثال مزخرف و مسخره ای اول ما مصرف کننده نیستیم شاید شما هستی زن های مستقل و خانه دار همشون شاغل هستن  مرد هم هست که خرجش کنه ولی  زن موضف نیست که زیبا و اندام عالی داشته باشه مگه الان همه مردا پولدارن

برده جنسی هستی مگه تنت رو با پول در اختیار شوهرت بذاری خوش به حالتون خیلی اعتماد بنفس دارید

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ابد حق

چقدر یه زن می‌تونه حقیر باشه داره میگه من محتاج پولم مصرف کننده آم عوضش..  

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
چقدر یه زن می‌تونه حقیر باشه داره میگه من محتاج پولم مصرف کننده آم عوضش..

ب قول شما از اعتماد بنفس زیاده 

کاش زیبا بود لابد 

بعد راجب خودش و بقیه اینطور نظر میداد

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

چه مثال مزخرف و مسخره ای اول ما مصرف کننده نیستیم شاید شما هستی زن های مستقل و خانه دار همشون شاغل ه ...

اگ ایشون ب خودشون بگم زیبا پس من خدای زیباییم قدر نمیدونستم

ب قول شما از اعتماد بنفس زیاده کاش زیبا بود لابد بعد راجب خودش و بقیه اینطور نظر میداد

همین من هزار برابر بهتر ایشونم نمیخاستم دلش بشکنه هیچی بش نگفتم ولی این حررفا مزخرف بود

ب قول شما از اعتماد بنفس زیاده کاش زیبا بود لابد بعد راجب خودش و بقیه اینطور نظر میداد

اره اعتماد بنفسش زیاده  مورد اول رو درست گفت محتاج پول و مصرف کنندست اگه یک روز شوهرش نباشه از گرسنگی مرده 

ولی دومی رو دیگه زیادی رویایش کرده