2777
2789
عنوان

یه روزی آرزوم بود محرم برم دسته هئیت ببینم ولی حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 22 پست

هیئت ما قبل اینکه این پسرای لاشی بهشون اضافه بشن ، عالی بودد بالای 1000 1500 نفر اومدن از جاهای مختلف ولی الان نه خوب نیست 

یکم میخای برا دل خودت ارایش کنی میخوان با چشمای خودشون تورو بخورن

من خودم از همون لحظه ی به دنیا اومدن تو همین هیئت بزرگ شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم، گفتم الان میای فحشم میدی 😅🌹آخه دسته راستش برای من هم پوچ شده، ترجیح میدم برم عزاداری مسجد ...

عزیزمی😅منطقی بود حرفت منم بودم همچین احتمالی میدادم😁

ان شاءالله حاجت روا وعاقبت بخیربشی

هیئت ما قبل اینکه این پسرای لاشی بهشون اضافه بشن ، عالی بودد بالای 1000 1500 نفر اومدن از جاهای مختل ...

اره واقعا روز به روز ازحسینی بودن وحسینی موندن فاصله میگیریم متاسفانه...همین مراسما خودش کلی باعث دوستیا شده چون مردم از اصل هدف خارج شدن

اره واقعا روز به روز ازحسینی بودن وحسینی موندن فاصله میگیریم متاسفانه...همین مراسما خودش کلی باعث دو ...

وااااقعا نمی‌فهمم چجوری روشون میشه با اون قیافه ها بیان دم هیئت یا دنبال دسته.