2777
2789
به نظرم شایعس //:

وقتی تو مصاحبه ازش پرسیدن یه لبخند ژکوندی زد و بد نگاه کرد. بعدشم کام آن... اکثر خواننده های معروف این کارو کردن

اکثر آهنگاشم یکم موشکافی کنی آثار فراماسونری رو میبینی

دلتنگ خودمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی 14 15 بودن عاشقش بودم اهنگاشو گوش میدادم و زار میزدم پروفایلم بک گراندم همه چیم اون بود. ولی ال ...

منم همینم دقیقا  یه وقتایی فن یه خواننده یا بازیگر میشم یکم ک میگذره دیگ ازش خوشم نمیاد

خوب نباشه باید برم بمیرم موسیقی‌دانی گفتن 😂😎

عووو  آفریییینن 👏منم موسیقی دانمم🤝 ((: چی گوس میدی بیشتر ؟ من خیلی آهنگ های قدیمی گوش میدم از فرامرز  اصلانی و فرهاد و هایده و حمیرا و گوگوش و ابی و قمیشی و اینا 😅😁با آهنگ های بیلی و لانا و تیلور و.. مخصوصا آلبوم جدید بیلی .ولی خب  آهنگ های بیلی رو سعی میکنم بیشتر از اینکه گوش بدم ، با پیانو بزنم الانم دارم what was I Made for تمرین میکنم ولی یه کوچولو سخته گامی ک انتخاب کردم .

عووو آفریییینن 👏منم موسیقی دانمم🤝 ((: چی گوس میدی بیشتر ؟ من خیلی آهنگ های قدیمی گوش میدم از فرام ...

آهنگی که من گوش میدم باید این ویژگی هارو داشته باشه :

خاص باشه (ملودی و شعرش)

صدای خواننده خاص باشه 

و از همه مهمتر خواننده در واقعیت سلفژ و موسیقی سرش بشه نه اینکه مثل خواننده های پاپ ایرانی باشه 🤭

قدیمی هم معین و هایده میپسندم 

آمریکایی هاروهم فعلا دنبال نمیکنم

کراش زدم رو عربا و ترکا😎

آهنگی که من گوش میدم باید این ویژگی هارو داشته باشه :خاص باشه (ملودی و شعرش)صدای خواننده خاص باشه و ...

جایزه خفن ترین و خاص ترین و سخت پسندانه ترین نوع سلیقه موسیقییی میرسه بهههه....تووو