2777
2789
عنوان

نذر برای خونه گرفتن

609 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

من از سال ۹۸ تو یه ساختمون با خانواده همسرم زندگی میکنم امسال تصمیم گرفتن خونه رو بفروشن و یه جای دیگه خونه بخرن میگن شما هم باید با ما بیایین(شاید الان بگین ایم که خیلی خوبه)من خیلی اذیت میشم واقعا و نمیخوام دوباره باهاشون تو یه ساختمون باشم به همسرمم نمیتونم بگم چون زشته میگه بابا میزنه به نامم فلان ولی من مطمئن نیستم حالا داستان اینجاس که اینجا فروش نمیره منم خدا خدا میکنم فروش بره و یه جایی جور بشه واس اینا که دو طبقه نباشه ما هم سهممونو بگیریم و بریم یه جا دیگه الان که محرم هس میخوام یه نذر بگم به نظرتون چی بگم چه کنم

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که هر چی به صلاحتونه همون بشه به نظرم چهله بزار زیارت عاشورا یا حدیث کسا بخون نذر کن انشالله حاجت گرفتی محرم یه چیزی پخش کنی هر چه که تواناییشو داری یا میتونی الان به ایستگاه های صلواتی چای خشک بدی 

روزی ۳۶۰مرتبه هم بگو یا فرج این ذکر مخصوص انتقال و حابجایی میگن یا جوادالائمه ادرکنی هم خیلی مجرب متوسل شو به امام جواد امیدوارم حاجت بگیری منم حاجت دارم منم دعا کن 

یه غذای خوشمزه درست کن مثلا فست فودی نیت کن ببر جاهای فقیر نشین بده به بچها خودم معجزشو دیدم نذری دا ...

چقد خوب ایشالله بتونم انجامش بدم خیلی ممنون

🥺قربونتون برم خیلی ممنون ایشالله شما هم به حاجت دلت برسی

ی شهید هستش توی کرمان اسمش عباس عبدی قزبونش برم انقد با معرفته براش خیرات بده و صلوات گرو نگه دار انقد زود کمکت میکنه 

توروخدا منم دعا کن زندگیم داره نابود میشه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
روزی ۳۶۰مرتبه هم بگو یا فرج این ذکر مخصوص انتقال و حابجایی میگن یا جوادالائمه ادرکنی هم خیلی مجرب مت ...

قربونتون برم من که مهربونین اینقد ایشالله شماهم به حاجت دلتون برسین به حق شهید این ماه

ی شهید هستش توی کرمان اسمش عباس عبدی قزبونش برم انقد با معرفته براش خیرات بده و صلوات گرو نگه دار ان ...

صلوات دسته حمعی معجزه میکنه این روزا روضه خیلی برگزار میشه اگه خودتم نمیری سفارش کن برات صلوات بفرستن بیش از ده نفر باشن حاجت میگیری