2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6634 بازدید | 285 پست
آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیانارشد مدیریت آموزشیمعلماگر زمان به عقب برگرده با ذوق و عشق بیشتری مجدد ...

عزیزم سال چندم خدمتته الان؟

این ذوق و علاقه رو از همون اول دانشجویی داشتی ؟

اگه دوست داشتی دریافتیتم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من میحوام یه رشته بخونم ک برم برای معلمی بین روانشانسی و حسابداری موندم کدوم جذبش بیشتره ...

با حسابداری سخت باشه بری معلمی

پیشنهادم روانشناسی هست چون از این ر‌شته برای آموزش ابتدایی ، استثنایی ، امور تربیتی ، دبیر روانشناسی برمیدارن

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
سلام عزیزم من میحوام یه رشته بخونم ک برم برای معلمی بین روانشانسی و حسابداری موندم کدوم جذبش بیشتره ...

اگر پشت کنکوری هستی به نظرم الان بشین سفت و سخت تلاشتو بکن که دانشگاه فرهنگیان قبول بشی

عزیزم سال چندم خدمتته الان؟این ذوق و علاقه رو از همون اول دانشجویی داشتی ؟اگه دوست داشتی دریافتیتم ب ...

من سال ۹۸ وارد فرهنگیان شدم

اولش راستش نه ، اما کم کم علاقه مند شدم ، ۱۴۰۲ که فارغ التحصیل شدم رفتم مدرسه دیدم من اصلا دوران دانشجویی علاقه نداشتم به رشته ام! اون تعریفم از علاقه با این عشقی که به شغلم و بچه ها دارم زمین تا آسمون فرق داره😍

الان حال خوبم تو مدرسه با بچه هاست😍

حکمم ۱۲۴۰۰ هست دریافتیم چون پسرمم با خودم بیمه کردم ‌۱۰۵۰۰

من سال ۹۸ وارد فرهنگیان شدماولش راستش نه ، اما کم کم علاقه مند شدم ، ۱۴۰۲ که فارغ التحصیل شدم رفتم م ...

خداروشکر عزیزم که اینقدر علاقه مند شدی به کارت

بیمه همسر و فرزند هم کامله یا یک سومه مثل بیمه خودمون؟

خداروشکر عزیزم که اینقدر علاقه مند شدی به کارتبیمه همسر و فرزند هم کامله یا یک سومه مثل بیمه خودمون؟

فدات عزیزم، شماهم موفق باشی ، شما الان ترم چندی؟ ابتدایی هستی؟

راستش درباره بیمه اش هیچ اطلاعاتی ندارم!

قربونتاره منم ابتداییترم دو رو تموم کردم

عه مبارکه 😍 پس ورودی جدید هستی

خوش اومدی به این مسیر پر از عشق❤ موفق باشی عزیزم

با حسابداری سخت باشه بری معلمیپیشنهادم روانشناسی هست چون از این ر‌شته برای آموزش ابتدایی ، استثنایی ...

ممنون دورتبگردم و اینکه من برم دانشگاه پیام نور یا علمی کار بردی یا ازاد فرقی توی جذبم نداره درسته چون شاید ِیر حضوری بخوام بخونم