2777
2789

پاسخگوی سوالات شما در زمینه ی مامایی هستم ارسال کنید همراه با توضیحات کامل در اسرع وقت پاسخ میدم

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

من سال ۹۹  ای یودی گداشتم ۵ ساله .

کی برم تعویض کنن . امسال یا سال بعد  ؟ 

میترسم یه موقع باردار نشم از وقتش بگذره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم من مقاومت شریان رحمی دارم تو انومالی میانگین ۱/۵بود هماتوم هم دارم بخاطر هماتوم نمیتونم دارو بخورم اینکه خون درست به بچم نمیرسه چه عوارضی داره ؟ ممکنه بعدش به دنیا بیاد مشکل پیدا کنه ؟ الان ماه شش هستم

من سال ۹۹ ای یودی گداشتم ۵ ساله .کی برم تعویض کنن . امسال یا سال بعد ؟ میترسم یه موقع باردار نشم ا ...

دقیقا روزی که پنج سالتون قراره بشه ماه قبلش برید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
سلام دو ماه پریود نشدم بعد و ماه لک‌بینی بعدش دو ار پشت سر هم پریود وحشتناکی شوم خونریزی شاید به لخت ...

عزیزم تا سونوگرافی ندی هیچی مشخص نیست یا میوم هست یا کیست

من از اول بارداریم اسهال دارم الانم ک دیگ شدید ترشده...ورم میکنم کبودمیشم سقط مکرر بودم بارداری نهم به سلامتی گذروندم تااینجا ۲۴ هفتم اما از ۱۸ که ورمم شروع شده یکی میگه عفونت خون یکی میگه نه...همراهش تپش قلب دارم الانم دستام بی حس شدن دیگ...و آزمایش کم خونی نشون میده ولی دارو میخورم اسهال شدید ترشد...چکاکنم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
سلام عزیزم من مقاومت شریان رحمی دارم تو انومالی میانگین ۱/۵بود هماتوم هم دارم بخاطر هماتوم نمیتونم د ...

چند هفته اید؟!

سلام عزیزم من مقاومت شریان رحمی دارم تو انومالی میانگین ۱/۵بود هماتوم هم دارم بخاطر هماتوم نمیتونم د ...

رشدش هم عقب افتاده؟؟از من عقب افتاده کم خونم و تک شریانی هس بچم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

سلام عزیزم

من امروز موعد پریودیمه

یه هفتس درد نسبتا شدید تو ناحیه کمر و زیر شکم دارم

از دیروز دردم خیلیییی شدید شده جوریکه نفسم میگیره موقع درد ولی مقطعیه میگیره و قطع میشه

هرچی مسکن و شیاف استفاده میکنم تاثیری رو کاهش درد نداره

با اینکه امروز موعد پریودیمه ولی پریود نشدم

بنظرتون ممکنه براچی باشه؟

🖤💔🙂