2777
2789
عنوان

بیاید بیاید خواهرشوهر🫣😂

406 بازدید | 31 پست

بچه ها خونه من با خواهرشوهرم تقریبا ده ساعتی فاصله داره ی شهرستان دیگس خونه مادرشوهرمم همونجاست

عید رفتیم خونه مادرشوهرم خواهرشوهرامم همه همونجا بودن 

بعد خواهرشوهرم گفت مامان فرداشب تو و خواهرام همتون بیاین خونم منو دعوت نکرد ی تعارف نکرد فرداشبشم من با بچم تنها موندم همونجا 

حالا اون اومده شهر ما با شوهرش ب نظرتون منم مث خودش دعوتش نکنم 

شوهرت چی میگه؟

شوهرمن باشه نمیزاره دعوتش کنم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣

واقعا آدم په چیزهای عجیبی میشنوه!!!

مگه میشه؟؟؟؟

شما با همسر و بچه تون خونه موندین اونا رفتن مهمونی 

مهمون تو خونه رفتن مهمونی !!!!

بدی و بیشعوری رو با بیشعوری جواب نده 

بله ،شما هم دعوتش نکنید ،چیزی که عوض داره گله نداره 

شما خونه مادرشوهرت موندی اونا رفتن خونه خواهرشوهرت!!!

اونوقت مادر شوهرت هیچی نگفت من مهمون تو خونه ام هست ؟یا شوهرتون بهش برنخورد؟!!من باشم دیگه خونه اشون نمیرم نه خونه اون خواهرشوهر نه خونه بقیه اشون که به خواهرشون نگفتن کارت زشت بوده 

شوهرم سه روز بعد عید اومد خونمون نبودش من و بچم خونه مادرشوهرم اینا بودیم

براش تعریف نکردی؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
وا یعنی مادرشوهرت هم ب زور نبردتون؟ عجب

من داشتم فیلم میدیدم اصن ب من نگفت لباس بپوش بیا 

خودش لباساش پوشید گفت من رفتم توام خواستی بیا گفتم کسی ب من نگفت دعوتم نکرد