2777
2789

سوالای خودتون رو بپرسید سر فرصت پاسخ میدم 

لطفا سن و وضعیت تاهل و تعداد زایمانها و مشکل بصورت دقیق را توضیح دهید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشحات قهوه ای روشن هفته ۶ تا ۱۱ بارداری داشتم علتش چی بوده؟الان دیگه ندارم ۱۲ هستم

بخاطر لانه گزینی و تشکیل جفت جنین

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

سلام عزیزم من 35هفتە باردارم میخام زایمانم طبیعی باشه منتها خیلی استرس دارم میشه بگی این مدت چیکارا کنم که کمتر درد داشته باشم و راحت زایمان کنم؟ ممنون میشم جواب بدین

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

عزیزم ۳۴ سالمه بارداری دومم هست .. فردا نه هفته م تموم میشه ...برای بی اشتهایی چیکار کنم ....تا یه کم غذا میخورم معده و دلم نفاخ میشه و درد میگیره 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

دو روز بود ترشح قهوهایی و تارنجی داشتم دیشب از پله افتادم زمین ترشحام زیاد شد یکم خون اومد بعدش قهوه ایی شد و امروز رفتم دستشویی یه بند انگشت لخته مثل جیگر اومد ۵ هفته هستم و بارداری اولمه رفتم دکتر گفت استراحت کن و شیاف بزار اینا علائم سقطه 

31سالمه

بارداری قبلیم مسمومیت بارداری داشتتم

این بارداریم از اولش فشار داشتم متیل دوپا میخورم بازم فشارم رو13 هست

نمیرم دکتر از ترسم اخه بارداری قبلیم ب زور بستریم کردن الان بچه کوچیک دارم نمیخوام بستری بشم

ولی احساس میکنم دارم پروتیئین دفع میکنم رنگ ادرارم قرمز رنگ شده

میشه لطفا بگی چی بخورم چیکار کنم ک اگه رفتم ازمایش بدم دفع پروتئین نداشته باشم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

31سالمهبارداری قبلیم مسمومیت بارداری داشتتماین بارداریم از اولش فشار داشتم متیل دوپا میخورم بازم فشا ...

24هفته ام

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

وطول سرویکستون لب مرز هست مراقبت یژه عدم نزدیکی و ممنوعیت پله و ....داشته باش مجدد سونو انجام بده هفته ۱۵ انشالا بالا میاد با استراحت

ببخشید طول سرویکس 37 بود

اها ۳۷ خب نرماله و قطعا بالا میاد