2777
2789

من تا حالا درست نکردم از وقتی شوهر کردم ( چند ماه بیشتر نیست ) 

همیشه مادر شوهرم دری می‌کنه می‌فرسته برامون

اما شوهرم خیلی دوست داره 

باید خودم یاد بگیرم

مادر شوهرم رو ازش پرسیدم ولی انگار درست بلد نیست یادم بده. خیلی مختصر میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شمالی هستم سمت ما بیشتر تو عروسی ها درست میشه برای کدوم استان هستین گلم

شمالی نیستم عزیزم 

از نت سرچ کردم هزارتا مدل آورد 

اصلا گیج شدم 

می‌دونم مواد چیه و چطور باید درست کرد اما نمی‌دونم چطوری خوش مزه بشه 

یبار درست کردم اونقدر بد شد ریختم توی سطل زباله و به شوهرم گفتم خسته بودم غذا درست نکردم 

من تو خورشت آلو ، به هم میریزیم اول بذار آلو خیس بخوره بعد تفتش بده و دارچین بزن بهش و بذار بپزه گوشت هم کمی تفت بده و یکم فلفل بزن و بذار بپزه 

اگر خواستی به بریزی اونم با دارچین تفت بده و بذار بپزه 

جدا بپز چون زمان پختش متفاوته بعد که هر کدام نیم پز شد همه را مخلوط کن بذارروب حرارت خیلی ملایم و وقتی کامل پخت شکر اضافه کن با یک قاشق شیره انگور و یکم زعفرون و بذارروی حرارت ملایم تا جا بیوفته خیلی خوش عطر و طعم میشه 

من تو خورشت آلو ، به هم میریزیم اول بذار آلو خیس بخوره بعد تفتش بده و دارچین بزن بهش و بذار بپزه گوش ...

هم به و هم سیب زمینی 

هر دوتا شو میزنه مادر شوهرم 

اما سیب زمینی را سرخ می‌کنه و می‌ریزه داخل خورشت 

شمالی نیستم عزیزم از نت سرچ کردم هزارتا مدل آورد اصلا گیج شدم می‌دونم مواد چیه و چطور باید درست کرد ...

مادر شوهرم اینجوری درست میکنه  پیاز رنده میشه سرخ میشه الو اضافه کن کمی شکر بزن روغنت باید ب اندازه باشه اب جوش بریز بزار جا بیفته داخل خورشت دو تا تیکه مرغ بنداز 

تو عروسی ها دونه انار میریزن با الوی سیاه و رب انار

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

مرسی عزیزم شکر ‌ رب انار رو کی بریزم ؟

دو مدل پخت رو نوشتم گلم  برای اولی رب انار نریز 

وقتی الو تفت دادی اب جوش ریختی تست کن مزه اش رو ترش و شیرینش کن اب نارنج اگه داری یه قاشق بریز ب همراه شکر   بستگی ب ذائقه خودت داره

دو مدل پخت رو نوشتم گلم برای اولی رب انار نریز وقتی الو تفت دادی اب جوش ریختی تست کن مزه اش رو ترش ...

تقریبا دستم اومد چی شد 

باید پست هاتو ذخیره کنم فردا بزارم کنارم و شروع کنم 

امید به خدا 

مرسی عزیزم 🌹 

تقریبا دستم اومد چی شد باید پست هاتو ذخیره کنم فردا بزارم کنارم و شروع کنم امید به خدا مرسی عزیزم 🌹

باز هم اگه متوجه نشدی عزیزم 

سرچ کن خورشت الوی مازندرانی 

ایشالا ک خوب میشه عزیزم نگران نباش