2777
2789

مامان بابام رفتن تهران دکتر خودم و داداشم تنهاییم خونه امروز بهم گفت عصری می‌خوام بفرستمت خونه خاله سر بزن بعد شب میام دنبالت با خنده می‌گفت میدونستم نقشش چیه هول شدم گفتم خودم میخوام برم جایی با دوستم پرسید ساعت چند و چند ساعت گفتم ۵ تا ۸ چیزی نگفت رفت میدونم میخواد دوست دخترشو بیاره چون سابقشو داشته قبلا و من میدونستمو به مامانم نگفتم الآنم اگه بهشون بگم سکته میکنن چیکار کنم چطوری مچشونو بگیرم😭😭

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی نرو بگو خونه جای کثافت کاری نیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چيكارش دارى اون كه بلاخره خونتون نشه جاى ديگه اينكارو ميكنه حداقل بزار تو يه محيط امن باشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

اگه لو برن روابط نامشروع و شلاق و....

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بشین خونه براچی گفتی می‌خوام برم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

نباید به رو بیاری که میدونی اینجوری دریده میشه ...مامانت که اومد گوشی بده دستش که دیگه اینجور موقعیت‌ها پیش نیاد 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht