2777
2789
عنوان

زنه میگه پولتو نمیدممم 🫤🫤 تو رو خدا بیاید بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پلمپه پس بگیر

عشقم این فوم ی چیز بهداشتی بعد طرف نوه داره مطمئنم تست کرده . خدایی بدم به کسه دیگه حلاله؟؟؟؟؟

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
آفرین همینو میگم

محترمانه صحبت کنی خودش خجالت میکشه.

البته امیدوارم که بکشه😅

اول صلح بعد جنگ😉

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
بخدا . تو داری هر روز منو میبینی خوب بیشعور دو روز بعدش بگو نکیخوامممم ۱۷ روز گذاشته تازه میگی نمیخو ...

ازش پس نگیر، آخه کیه ک بعد 17 روز جنس پس بگیره 

پولتو بگیر ازش، مث خودش پر رو بازی درار

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
محترمانه صحبت کنی خودش خجالت میکشه.البته امیدوارم که بکشه😅اول صلح بعد جنگ😉

بخدا حال اینکه باهاش دهن بع دهن بزارم ندارم . چون خیلی شخصیتم میاد پایین باهاش حرف بزنم . اگه برای خودم نبود چند میلیونم بود بیخیال میشدم

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
خیلی محترمانه بگو شرمنده نمیتونم پس بگیرم چون مال من نبوده منم چون شما دستت خالی بود پولشو دادم به ا ...

آفرین این عالیه بهش بگه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
ازش پس نگیر، آخه کیه ک بعد 17 روز جنس پس بگیره پولتو بگیر ازش، مث خودش پر رو بازی درار

دقیقاااا میرینم بهش . میگم خدایی این راه ی که تو میری ما خط کشیش کردیم احمق

عجب کثافتیه هر جور شده پولتو بگیر

بچه ها ماهم ی همسایه داریم میره هر دفعه روسری میخره قسطی چند بار میپوشه میفروشش ب اینو اون بعد پولشو میگیره میده جای روسری .😁

خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو
بخدا حال اینکه باهاش دهن بع دهن بزارم ندارم . چون خیلی شخصیتم میاد پایین باهاش حرف بزنم . اگه برای خ ...

درسته دهن به دهن شدن با این ادما ی نفهم چیزی جز اعصاب خوردی برای خود طرف نداره. شماهم سعی کن دیگه نسیه به کسی ندی همون اولم بگی که مال من نیست و پس نمیگیرم.

تا حساب کار بیاد دستش.

ولی اشکال نداره برات شد تجربه

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
درسته دهن به دهن شدن با این ادما ی نفهم چیزی جز اعصاب خوردی برای خود طرف نداره. شماهم سعی کن دیگه نس ...

❤️❤️❤️❤️ممنون ازت

❤️❤️❤️❤️ممنون ازت

خواهش گلم😊