2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نکن یادت بره چون رو هم جمع میشه بدتر بروز میکنه.

بنظرم بهتره ریشه یابی کنی حالتو. ببین چی شده اینجور شدی، راهتو عوض کن. هدف درست و جدید بذار،توقعتواز خودت بیار پایین،شرایطو ببین واندازه خودت جلو برو

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
کاری نکن یادت بره چون رو هم جمع میشه بدتر بروز میکنه.بنظرم بهتره ریشه یابی کنی حالتو. ببین چی شده ای ...

اره دقیقا توقعم از خودم بالاس و گاهی ب شرایطم فک نمیکنم همین باعث حال بدم میشه یوقتایی

اره دقیقا توقعم از خودم بالاس و گاهی ب شرایطم فک نمیکنم همین باعث حال بدم میشه یوقتایی

منم همین بودم و تقریبا همیشه ناامید و بشدت عجول. دیروز تو مصاحبه بااینکه ازهرنظر عالی بودم رد شدم اما حالم اصلا بد نیس! چون شرایط رو درک کردم

چیکار کردی بهتر خودتو کنترل میکنی؟

اول از همه اثر مرکب رو بهش عمل کردم.البته منظم بودم همیشه اما چند ساله هدفمند شدم

کتاب شکرگزاری رو خوندم و با مراقبه و یوگا خودمو ارومتر کردم. هر رفتاری از خودم که باعث میشد فک کنم دوس ندارم رو در حد بهتر اصلاح کردم. البته مطلق نیس.

معجزات خدارو تو زندگیم نوشتم که یادم بیاد خدا همیشه حواسش بوده و به موقع اومده. واسه همین با ذکر و یاداوری اینا صبورتر شدم.

و اینکه چیزی که خدا بخواد میشه نه هرچی که دنیا هست. من تلاشمو میکنم. بااین طرز فکر راه های جدید میاد جلوم و سکوت کردم. از هرچیزی حرف نزدم هرجایی، نق نزدم، شکایت نکردم و...

و اینکه قبول کردم کامل نیستم مس نباید کمال گرا باشم. در حد خودم اصلاح میکنم. شد چه بهتر نشد یه کار دیگه