2777
2789

تو دسشوییمون سوسک میاد نمیدونم از چاهش میاد یا از سوراخ روشویی  چیکار کنم خیلی بزرگن میترسم نمیتونم بکشمشون یکی از صب اومده درو بستم دسشویی نرفتیم🤦🏼‍♀️😩😩😩چی بزنم نابود شن ریشه کن شن  

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

طئمه بگیر عالیههه

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ۴ لیتری گازوئیل دارم یه کم میریزم نابود میشه

جدی ینی بریزم میرن؟ یکبار یا چند بار بریزم؟ دیونه شدم از دستشون عین خر بزرگن 

از کجا بگیرم مایعه جامده چیه؟

جامده اونایی که وسایل کشاورزی دارن

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           
ن اصلا یه استکان بریز و در رو ببند بعد که رفتی میبینی همشون مردن من همین دیشب ریختم فقط یه کم بو مید ...

ینی با بوش میمیرن؟ ببین میخوام بریزم تو چاه ک دیگه نیان بنظرت تاثیر داره؟

تعداد زیاد باهم نمیان مثلا روزی یکی میاد 

من یه راه حل بهتر میگم دیگه خداحافظی کن با سوووسک

چیه؟ 

راستش ی اسپری سیاه خریدم فعلا ک گم شدن روزی دو سه بار ب سوراخا میزنم 

خوشبحالت سوسک های ما باهامون زندگی میکنن تو اشپزخونه جگرم خونه از دستشون

اوف خیلی شرایط بدیه من حتی جرات ندارم بکشمشون  همه سوراخارو ببند نتونن بیان  یا از این اسپری ها بگیر من ک راضیم