2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اشتراک یا ماهه ۹۹ دائم ۱۴۹ ولی کلی اعتماد و رضایت و واریز دستمزد داره تو چنل و پیجش

اصلا به این رضایت ها توجهی نکن همش دروغه من خودم از یه کانال گول خوردم نامرد انقد قشنگ فیلم بازی میکرد،بعدا حوزه رو نوشته حوضه بیسواد

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

چرا اشتراک یا ماهه ۹۹ دائم ۱۴۹ ولی کلی اعتماد و رضایت و واریز دستمزد داره تو چنل و پیجش

دروغه 

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
خیلی دوس دارم کار داشته باشم اخههه☹😓 اما وقتی دروغه خب بیخیال پس

منم خیلی دوست دارم یه کاری باشه انجام بدم برای آموزش یه پولی هم دادم اصلا رفت ک رفت ولی چقدر پیام رضایت مندی داشت ک اصلا آدم باورش میشد،خلاصه گول اینارو نخور

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…