2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بودم خداروشکر.کلا بارداریم راحت بوده تا الان.از اول نه ویار داشتم نه تهوع نه درد نه لک بینی و ...

انشالله برای شما هم خوب پیش میره

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

منم تا هفته 14 حالم خیلی بد بود بعد خوب شدم میدونین همش نگرانم اخه اصلا احساس سنگینی ندارن فک میکنم هیچی تو شکمم نیست حرکاتشم حس نمیکنم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اصلا وزن نگرفته بودم ولی نی نیم نرمال بود وزنش، شروع قرص مولتی پرنتال ، قطع حالت تهوع و تقریبا بهتری ...

همش میگم نکنه بچه مرده باشه اخه چرا حسش نمیکنم یا اصلا سنگین نشدم خیلی میترسم میدونم زوده برای حس حرکتش اما بازم نگرانم 10 روز دیگه انومالی دارم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

من الان پونزده هفته ام تا حالا كه هيچي نفهميدم هيچي والا ميرم دكتر صداي قلب اينا ميشنوم مي فهمم حامله ام حتي وزنم اضافه نكردم خوردو خوراكم هيچ تغييري نكرده هيچ حالت خاصي يا حس خاصي ندارم فقط شكمم امده جلو يه كم ولي جالب وزن اضافه نكردم حتي نيم كيلو

همش میگم نکنه بچه مرده باشه اخه چرا حسش نمیکنم یا اصلا سنگین نشدم خیلی میترسم میدونم زوده برای حس حر ...

منم همش اين توهمات دارم ولي ميرم دكتر يه وقت صداي قلبشو ميزاره خيالم راحت ميشه وقتي رفتم سونو ان تي دكتر بچرو نشون داد تو صفحه كه تكون مي خورد چشام پر اشك شده بود به شوهرم گفتم انگار واقعا يه چيزي هست اون تو   

من الان پونزده هفته ام تا حالا كه هيچي نفهميدم هيچي والا ميرم دكتر صداي قلب اينا ميشنوم مي فهمم ...

خوبه صداشو شنیدی مطمئن میشی.من چی بگم خیلی حساس شدم همش نگرانم میگم اصلا شبیه حامله ها نیستم فقط شکم دارم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
منم تا هفته 14 حالم خیلی بد بود بعد خوب شدم میدونین همش نگرانم اخه اصلا احساس سنگینی ندارن فک میکنم ...

من الان که هفته ۳۰ هستم تازه کم کم دارم احساس سنگینی میکنم و البته ظاهرمم هنوز خیلیا متوجه نمیشن باردارم

پس نگران نباش طبیعیه بنظرم

منم همش اين توهمات دارم ولي ميرم دكتر يه وقت صداي قلبشو ميزاره خيالم راحت ميشه وقتي رفتم سونو ان تي ...

پس شما هم مثل منی.منکه خیلی دیوونم دست میزارم رو شکمم میبینم هیچی نمیفهمم میگم حتما نیست😅

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
من الان که هفته ۳۰ هستم تازه کم کم دارم احساس سنگینی میکنم و البته ظاهرمم هنوز خیلیا متوجه نمیشن بار ...

خدا کنه پس همه مثل من هستن

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔