2777
2789
عنوان

چرا انقد خواب سگ میبینم

229 بازدید | 13 پست

چند وقته خیلی خواب سگ میبینم تو همه ی خوابامم تو حیاط خونه مادرشوهرمم اونجا یکی دوتا سگ میبینم دیشب دیدم مادرشوهرم ۵ ۶ تا سگ سیاه و وحشی  صدا زد اومدن تو حیاط یکشون پارس کرد روم

سگ تو خواب دشمنه ولی من با مادرشوهرم مشکلی ندادم نمیدونم چرا انقد از این خوابا میبینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی

افرین

سگم تو خواب برعکس افکار عامیانه که میگن دشمن.

ولی نماد وفاداری و ارتباط خالصانه اس

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است
افرینسگم تو خواب برعکس افکار عامیانه که میگن دشمن.ولی نماد وفاداری و ارتباط خالصانه اس

خدا کنه آخه سگا وحشی بودن خیلیم ترسناک بودن این برام عجیبه چرا همیشه این خوابو تو حیاط مادرشوهرم میبینم 

من از قدیمی ها شنیدم دیدن خواب سگ معمولا یعنی کسی خوراکی دست شما دیده که دلش خواسته

نه فکر نمیکنم چون چند وقته اینطوری شدم دیروزم کلا بیرون نرفتم که بگم کسی چیزی دستم دیده 

خدا کنه آخه سگا وحشی بودن خیلیم ترسناک بودن این برام عجیبه چرا همیشه این خوابو تو حیاط مادرشوهرم میب ...

مار دشمنِ و گربه همزاد

اما سگ نشانه وفاداری

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است
گفتی منو به شک انداختی رفتم نگاه کردم😂 پارس درسته عزیزم

نه عزیزم پارس یعنی سرزمین پارس ک زمان حمله اعراب به ایران واسه تحقیر سرزمین پارس و برده هایِ پارسیشون گفتن سگامون صدای پارس میدن

وگرنه پاس کردن سگ‌یعنی نگهبانی و پاسداری 

نه فکر نمیکنم چون چند وقته اینطوری شدم دیروزم کلا بیرون نرفتم که بگم کسی چیزی دستم دیده

ببخشید الان پیام شما رو دیدم منظور روز قبل از خواب  نیست اونطور که میگن یعنی اخیرا نه فقط دیروز