2777
2789
عنوان

این تاپیک پر بازدید چی میگه🙁

344 بازدید | 18 پست

داستان زندگیشو تعریف کرد

یعنی چی اخه من با 19سال سن دارم هنوز با عروسکام بازی میکنم یدونه هم دوس پسر نداشتم تاحالا

این چجوری با این سن کمش اینقدر تجربه داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه چطور ممکنه تو چهارده سالگی عقد یکی باشهتو 17سالگی با یه معتاد شیشه ای فرار کنهمگه فیلم هندیه

دیه پیش اومده دیگه 

میدونم منظورت اینه احتمال داره تاپیک سرکاری باشه 

ولی از این اتفاقا هم میفته شاید به خاطر لج و لجبازی بچه ها با والدین البته نخوندم تاپیکو 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
کارخوب روتومیکنی چیه خودت بندازی تودردسر هیچوقت دوس پسرنگیر درستوبخون بروسرکارو بالای ۲۵ وسی ازد ...

واقعا درستشم همینه

احساس پیری کردم اون تاپبکو خوندم

پیش خودم گفتم یعنی منم باید تو 14سالگی عقد میکردم و بعد خیانت میکردم

و تو هفده سالگیم با یکی فراد میکردم😐😂

نمیتونیم کسیو قضاوت کنیم چون ما که تو زندگیش نیستیم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
واقعا درستشم همینهاحساس پیری کردم اون تاپبکو خوندمپیش خودم گفتم یعنی منم باید تو 14سالگی عقد میکردم ...

دوستم یکسال از تو کوچکتر امسال برا مصاحبه فرهنگیان قبول شد

دخترش هم یک سال نیم داره 

زندگی ها دیدگاه ها نظرات متفاوته

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
آره ولی واقعا آدم زیر 18سال بچسو یه بچه نباید اینکارو کنه

خیلیا تحت فشار خانواده شون قرار میگیرن و مجبورن این کارو بکنن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid