2777
2789
عنوان

محتاجیم به دعا تون😔

60 بازدید | 5 پست

دختر خاله م مریضه ms داره دوتا بچه داره تو زندگیش خیلی مشکلات داشت از فکر و خیال و عذاب گرفتار این مریضی شد لطفا براش دعا کنین حداقل بتونن با دارو کنترل کنن پیشرفت نکنه عوارض جدی داره دردش ک جدا . دعای جمعی شاید زودتر جواب بگیره  😔

انشاءالله خوب بشه

امام حسین به حق این محرم همه مریضارو شفا بده

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا داره اذان میگه .الهی خدا همه ی بیماران رو شفا بده

نمیدونیم غصه ی کدومشونو بخوریم . خودش ک از جونیش خیری ندید همش در حال دعوا و قهر و آشتی با شوهربی شعورش بود و به زور طلاق گرفت و چندین سال از دیدن دخترش محروم بود و روزا غصشو میخورد . دخترش ک بی مادر بزرگ شد و اونقدری از دوری مادرش غمیگنه ک از چهرش  کاملا حالش معلومه . اینم تو حسرت دخترش حالا هم ک دوباره خواست زندگیشو سروسامون بده با ی بچه کوچیک افتاد تو این بلا 

نمیدونیم غصه ی کدومشونو بخوریم . خودش ک از جونیش خیری ندید همش در حال دعوا و قهر و آشتی با شوهربی شع ...

الهی خدا بهترین ها رو براش رقم بزنه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.