2777
2789

خونواده شوهرم تقریباپرجمعیتن بعدمن توشون ساکت وکم حرفم ۳ساله ازازدواجم گذشته تقریبا سره همین باشوهرم بحثمون میشه..میخام خودموبکشم که اینجورم بخدادست خودم نیس

..مثلااومدیم دهات هرموقع یجا جمع میشن منوصدام نمیکنن که برم پیششون بعدخودمم که میرم سنگینی نگاهشونوحس میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین تیکه ازدواج بدم میاد ،تو و طرف همو پسندیدین هیچ مشکلی ندارین میری تو خانوادش میبینی اونا باهات حال نمیکنن تازه فامیلشم باید تحمل کنی ..‌.اونجاست که تازه میفهمی تو با یه ایل ازدواج کردی نه یه نفر!!!!!!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
چون خیلی ساکتی اونا حس میکنن تو بهشون رو نمیدیفکر کنم سوتفاهم هست بینتون

نه اصلابحث این حرفانیس

خب منم ساکتم ازاولش ساکت بودم نبایداینطوررفتارکنن باهام

بعدشوهرمم اصلاهوامونداره توجمع ..اوناشوهراشون همه پیششونن من تنهام

یکی ازجاریا من مث شماست کم حرف و خجالتی تقریبا زیاد نمیادتوجمع دوسالی هست خونه مادرشوهرم نیومده خونه بقیه اصلا نمیره اماجایی هموببینیم سلام احوال پرسی گرم داره اما اخلاقش و همه میدونن کاری بهش ندارن وباهاش کنار ا‌ومدن فک کن عروسی برادرشوهرم بودقبل محرم نیومد کسی ناراحت نشدچون خودش نمیخواد 

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
نه اصلابحث این حرفانیسخب منم ساکتم ازاولش ساکت بودم نبایداینطوررفتارکنن باهامبعدشوهرمم اصلاهواموندار ...

مثل شوهر من 😔😔

مثلا جایی رفتنی همه با شوهراشون میشینن میگن می‌خندن 

ولی شوهر من میره یه جای دیگه میشینه

اصلا تا حالا بهش نگفتم که دلیلش چیه 

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

یکی ازجاریا من مث شماست کم حرف و خجالتی تقریبا زیاد نمیادتوجمع دوسالی هست خونه مادرشوهرم نیومده خونه ...

من نمیتونم نیام هم شوهرم خیییییلی اجتماعیه هم خودمم دوس دارم جمعو ولی چیکارکنم که ساکتم 

نمیدونم چه خاکی به سربریزم

مثل شوهر من 😔😔مثلا جایی رفتنی همه با شوهراشون میشینن میگن می‌خندن ولی شوهر من میره یه جای دیگه میش ...

ولی من گفتم بازم کاره خودشومیکنه

ازلحاظ قیافه م از همشون سرترم

ولشون کن لیاقت مارو ندارن منکه حسرت به دل موندم بیادپیشم بشینه خدابزنه پس کلش