2777
2789
عنوان

چجوری کار خواهرمو تلافی کنم

220 بازدید | 14 پست

امشب میخاستم برم باهاشون هیئت.من بتازگی جدا شدم.بعد اس دادم اولش گفت داریم میایم گفتم کجا بیام من که ببینمتون باهم بریم یهو ده دقیقه بعد اس داد نه ما نمیایم.فهمیدم شوهرش گفته که نرید باهاش چون من جدا شدم.دخترم که رفته بود هیئت گفت مامان اومده بودن خاله اینا رسما منو پیچوندن.جدا شدم جذام که ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم بنظرم حساس شدی. بعدم هئیته مهمونی ک نیس با دخترت برو به بقیع چکار داری

دخترم با دوستش رفته بود.اصولا نمیرم یهو گفتم یشب برم که اونم این کلا زیاد بیرون نمیرم

شرابطه برای کسایی ک طلاق گرفتن سخته واقعا یجوری سخت ک منی ک هنوز ازدواج نکردم ترس از طلاق دارم...

خیلی خیلی سخته مردا فقط میخان سو استفاده کنن زنام فک میکنن قراره شوهرشونو بدزدی نمیدونن از هر چی مرده بیزارم

شاید شوهر از خدا بی خبرش اذیتش میکنه ولی در کل برای حفظ احترامت دیگ سمتش نرو باهاشم اصلا صحبت نکن ف ...

نه خواهرم دلسوز و با محبت نیست کلا خانواده سردو یخی دارم اینم تقدیر من بوده.دقیقا من آدم آویزونی نیستم بی احترامی کرد خب رابطه رو تموم میکنم