2777
2789
عنوان

اون از من بالاتره

608 بازدید | 20 پست

سلام دوستان میخوام شرایط خودم و مردی که ولم کرده رو بگم🥺  صادقانه بگین اون از من بهتر بود؟

هر دومون خوش قیافه هستیم، اون شرکت داره و درامدش خوبه. خانواده من وضع مالی متوسط دارن. من 13 سال از اون کوچکترم. هیکل اون بهتر از منه. نظرتون چیه؟  خیلی دوسش داشتم💔

ناگهان خوابی مرا خواهد ربود🍂🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ سال اختلاف؟ 

ول کن دختر همین ک نرفتی زیر یک سقف به مشکل بخور یخداتو شکر کن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

درسته که روح و روانت بهم ریخته و آسیب دیده ولی مردی یا ادمی که ادمو رها کنه شما بگو حتی از نظر شرایط بد اقتصادی بهتر که رفته فردا روز یچیز دیگه‌ای رو بهانه ی رفتن میکنه...از اینکه کسی رهات کنه اصلا نترس...از ادما زمانی بترس که انسانیت و وجدان درونشون مُرده ازبین رفته...بهتر که ولت کرد بخدا جلوی ضرر از هرجا گرفته بشه منفعته...ارزش خودتو با این قیاس کردنا نیار پایین چه معلوم شاید شما از اون بهتر باشی.

اللهم عجل الولیک الفرج💚
نمیدونی علتش رو ؟

فکر کنم بهش گفتم دنبال یک رابطه ی جدیم، ترسید که بعدا مجبورش کنم باهام ازدواج کنه، چون موقعیتش خیلی خوبه، خیلیا دوس دارن باهاش باشن. 

ناگهان خوابی مرا خواهد ربود🍂🍃