2777
2789

من یه ساله عقدم، نامزدم با اینکه پسر مامانی ای نیست چندبار پیش اومده جلو بقیه گفته اگه زنم به  مامانم حرفی بزنه طلاقش میدم یه بار تو جمع گف بخاطرخونوادم حاضرم زنمو طلاق بدم هیچوقت عکس العملی نشون ندادم  چن روز پیش بازم تکرار کرد تو جمع خونوادشون، ایندفعه خودمم تو جمع بودم بهم بر خورد آروم بهش گفتم عزیزم این حرفت چی بود تو جمع من اگه کسی بهم بی احترامی کنه منم بی احترامی میکنم اونم عصبانی شد یه هفته س باهم قهریم 

من خیلی دلم میشکنه ب جا اینکه پشتم باشه کوچیکم میکنه

من خیلی واسه خونوادش خوبم واسه مادرش هدیه میخرم براشون غذا میپزم کیک میپزم انتظار نداشتم

دوسم داره،  پسر خوبیه ولی من ازش سر ترم شاغلم ظاهر خوبی دارم ماشین دارم سطح خونوادگیم بالاتره همه میگن چطور زنش شدی با اینحال همیشه بهم میگه رودارت کردم زیاد

ناراحتم نمیدونم چیکار کنم🙁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون تو رودارش کردی 

باید بگی منم با ادمین که خودم رو یا خانوادم رو بخواد چیزی بگه 

یک ثانیه کنارش نمی‌مونماین تو بودی که باید قهر میکردی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اولا که خیلی باحالید سر موضوعات خیالی دعوا میکنید 

دوما جواب این رفتار همسرت رو خودت تو دوخط آخر دادی 

راه درمانش هم فقط اقتدار دادنه با دومثقال زبان بدون درد و خونریزی بهش اقتدار بده اونم طبق طبیعتش بهت عشق میده  ایشون میخواد با این حرفش جایگاهش رو توی رابطتون تثبیت کنه شما باید قبلش با چندتا سیاست این اطمینان رو بهش بدی که تحت هر شرایط جایگاهت محفوظه و نیاز به کار اضافه ای نیست. متوجه نشدی درخواست بده لینک بفرستم بری بخونی روشن بشی

میگفتی باز خوبه تو طلاق میدی ، من اگه کسی به خانوادم بی احترامی کنه مادرشو به عزاش میشونم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)