2777
2789

شوهرم فردا از سرکار میاد 

اگه مثبته میخوام فردا که رسید سوپرایزش کنم😍

کار شوهرم ۱۴ روزیه و ۱۴روز سرکاره ۱۴روز خونه است 

اگه میگید مثبته بهم ایده ی سوپرایز کردن بگید لطفا🙈

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این‌ مثبته ...برای اطمینان بیشتر صبح برو ازمایش بده...چند روز از موعدت گذشته،؟؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

مبارکه فردا صبح یکی دوباره بزن

من یه باکس کادو خریده بودم توش لباس نوزادی و جوراب و پستونک و بی بی چک گزاشته بودم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
این‌ مثبته ...برای اطمینان بیشتر صبح برو ازمایش بده...چند روز از موعدت گذشته،؟؟؟

من الان نزدیک دوماهه پریود نشدم 

ولی کیت تخمک گذاری که زدم حدود سه هفته پیش تخمک گذاریم بود 

پریودیم نامنظمه 

در اصل فردا باید پریود بشم 

از طرفی خیلی سنگینی سینه دارم و نوک سینه هام خیلی درد میکنه 

دهنم همه اش آب میاره 

بشدت احساس خستگی میکنم و خوابم میاد 

مبارکه فردا صبح یکی دوباره بزنمن یه باکس کادو خریده بودم توش لباس نوزادی و جوراب و پستونک و بی بی چک ...

وای چه ایده ی جالبی 

من الان نزدیک دوماهه پریود نشدم ولی کیت تخمک گذاری که زدم حدود سه هفته پیش تخمک گذاریم بود پریودیم ن ...

شوهرت عصر میرسه؟؟؟صبح برو‌ازمایش بده تا ظهر جوابش اماده اس....انشالله مثبت باشه و بساط سورپرایز به راه کنی.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
شوهرت عصر میرسه؟؟؟صبح برو‌ازمایش بده تا ظهر جوابش اماده اس....انشالله مثبت باشه و بساط سورپرایز به ر ...

اره بعد از ظهر میرسه 

منم گفتم فردا صبح برم آزمایش بدم

اره بعد از ظهر میرسه منم گفتم فردا صبح برم آزمایش بدم

انشالله که مثبت باشه.