2777
2789
عنوان

موهاتون چندسالگی سفید شد🤔

107 بازدید | 11 پست

من ۱۳ ۱۴ سالم بود ۱۰ ۱۲ تا دونه موهام جلوی سرم سفید شد یهو

الان ۲۳ سالمه ی دسته بزرگ شده 

دیروز تو ایینه دیدم بقیه موهامم داره تک تک سفید میشه

اخه چرا🥲🥲🥲🥲🥲

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

وای چقدر جذاب

خیلی خوشم میاد

اولین مو رو توی ۳۵ دیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۷ سالگی چون ارثی داشتیم

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

واسه سن من زوده خیلی رو مخه

به نظرم خیلی گنگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من از ۱۶ سالگیم با دو سه تا تار موی سفید شروع شد الآن تقریباً ۷۰٪ موهام سفیده بازم جذابه به نظرشما؟� ...

آرنت عزیزم

چطوری 

به نظرم جذاب ترینه 

و غبطه میخورم

آرنت عزیزمچطوری به نظرم جذاب ترینه و غبطه میخورم

فدات شم عزیزم❤️❤️

موهاتو دودی کن😁

من موهامو که تا کمرم بود بخاطر این مسئله کوتاهه کوتاه کردم الآن کلاً بلندی موهام ده سانته