2777
2789
عنوان

من ده روز یکبار میرم خونه مامانم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 52 پست

منم میرم خونه مادرم انگار غریبم همونقد معذب انگار عضو جدیدم

براهمین نمیرم اخرین باریم ک رفتمو یادم نمیاد فک کنم دوهفته پیش بود 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بعضی مادرا زیاد دلسوز نیستن چکار میشه کرد

دیشب مادرشوهرم که از قطب شمالم سردتر و بی عاطفه تره اصرار که بیا خونه‌ی ما گفتم نه خوب بشم بعد میام بعد به مامانم گفتم گفتم شاید بگه بیا اینجا هیچی نگفت که هیچ تازه پوزخند میزنه عه چه عجب تعارفم بلده اصلا همینجوری موندم بخدا

خانواده پدرم همینطورین پدربزرگم از اول سرد و بی تفاوت بود همه بچه هاشو مثل خودش تربیت کرد.فقط بابای من بعد از ازدواج بهتر شد بقیه عموها و عمه هام سال تا سال سراغ همدیگه رو نمیگیرن هیچوقت.

اشکال نداره سعی کن با همسر و دخترت خونگرم و راحت رفتار کنی

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

عزیزم اونجا خونه ای هست که شما توش بزرگ شدی!! 

هروقت بری کسی ناراحت نمیشه از رفتنت 

آدم مگه با خانواده هم حد و حدود رفت آمد نگه میداره

من دوروز یبار سه روز یبار میرم اگه نرم طاقت نمیارم 

البته مادرتون هم درک نمیکنم یعنی سوپی چیزی نپخته بیاره برات

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

منم همینطوری ام اکثر اوقات تو مریضیا تنهام متاسفانه از اول اشتباه کردم خودمو مثل بقیه ننداختم نشستم تا هروقت دعوتم کنن با احترام برم که چوبشم دارم میخورم چون خودمو از اول خیلی مستقل نشون دادم 

منم هفته ای یه بار میرم. خوشم نمیاد هر روز هر روز برم. بعضیا انگار خودشون خونه زندگی ندارن همش خونه ی مامانن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم میرم خونه مادرم انگار غریبم همونقد معذب انگار عضو جدیدمبراهمین نمیرم اخرین باریم ک رفتمو یادم نم ...

منم خیلی خیلی کم میرم بخدا بعضی از دخترا همش خونه مادرشونن من پنجشنبه که میخواستم برگردم قشنگ معلوم بود خوشحالن 

منم هفته ای یه بار میرم. خوشم نمیاد هر روز هر روز برم. بعضیا انگار خودشون خونه زندگی ندارن همش خونه ...

اونجوریم خوب نیست ولی وصع امثال منم خوب نیست  من الان مریضم تازه دیابت دارم بچه کوچیک دارم جوون ندارم یه تعارف نمیزنه بگه یه روز بیا بهت برسم

منم خیلی خیلی کم میرم بخدا بعضی از دخترا همش خونه مادرشونن من پنجشنبه که میخواستم برگردم قشنگ معلوم ...

منم خواخرم دائم اونجاست بهش میگم چطو طاقت میاری 

ولی خوب اگ مریضم بشم بزور منو میکشونن اونجا مراقبم باشن یا مثلا باردارشدم یه ماه کلا اونجا بودیم باشوهرم 

من خودم نمیرم دوسندارم هرچند ک ناراحت میشن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من بودم سالی یه بار نمی‌رفتم وقتی زنده هستن دوست ندارن بچشون بهشون سر بزنه چه فایده

بعد یه هفته دیگه برم میگه چقدر لاغر شدی بهش بگم یه تعارف نزدی میگه من حواسم نبود خودت میاومدی

اونجوریم خوب نیست ولی وصع امثال منم خوب نیست من الان مریضم تازه دیابت دارم بچه کوچیک دارم جوون ندار ...

شرایط مادر شمارو نمیدونم. اما من خودم به شخصه راضی به زحمت مادرم نیستم. تا جایی که بشه من  تو کاراشون کمک میکنم. مریض بشن براشون غذا میبرم . اما ختی مریضیامو به اونا نمیگم. نمیخام غصه بخورن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را