2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدم خوشحالن بچش اتفاقا دختره از ۵ سالگی تا الان ک ۲۰ سالشه باهاش داره زندگی میکنه و با من رفیق صمیمی مامانش خوسحال ولی دختره یه سری گلایه ها داره ولی باز عاشق ناپدریشه

مگه فضولی؟
اره دیدم خوشحالن بچش اتفاقا دختره از ۵ سالگی تا الان ک ۲۰ سالشه باهاش داره زندگی میکنه و با من رفیق ...

از چی گلایه داره 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

دوستم با پسر مجرد ازدواج کرد تازگی ها بچه شون هم دنیا اومده، بچه ای که از ازدواج قبلی ذاره پدر و مادرش نگه میدارن چون شوهر سابق هم ازدواج کرده 

اصلا حتی استوری هم از بچه اش نمیذاره ولی از این نوزاد جدیدش کلی پست و استوری میذاره

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
دوستم با پسر مجرد ازدواج کرد تازگی ها بچه شون هم دنیا اومده، بچه ای که از ازدواج قبلی ذاره پدر و ماد ...

ای باابا

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
عجب دوستی داری!اصلا بچه اولشو میبینه؟

خونه پدر و مادرشه حتما اونجا می بینه دیگه 

از نزدیک نمیدونم چجوریه فقط تو یه عروسی دوست مشترک مون دیدم بچه اش مامان صداش میزد 

ولی تو فضای مجازی اصلا صحبتی از اون بچه اش نمیکنه مثلا تولدش استوری بذاره یا... شاید پیش خانواده همسرش نمیخواد حرفی بزنه نمیدونم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰