موفلفلیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 591 عنوان از حضرت ام البینین کسی حاجت گرفته توروخدا بگین 60 بازدید | 5 پست کسی بوده نگیره اصلا؟خیلی تعریفشو شنیدممن اهل این چیزا نیستم ولی کارم خیلی گیرهیکی میگه حمد بخون یکی میگه شعر ام البنین دخلیم…درمانذه و زلیلیم…یکی میگه صلوات یکی میگه یاسینباید چیکار کنم دقیقا؟؟ من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙 1403/04/19 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6490 منم خیلللییی تعریفشونو شنیدم • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
موفلفلیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 591 منم خیلللییی تعریفشونو شنیدم خب چی باید نذر گنم هرکی یچیزی میگه من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙
ااااااااببببب عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7057 هرچی به دلت افتادبخون نیتت مهمه ایشالله حاجتت روابشه منم دعاکن امضام لطفا ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
پرنس_واساگو عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 138 حاجت نولی مادرم دوبار خوابشو دید. گفت برا حل مشکلاتتون صدقه زیاد بدید
elahemilany98 عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 54997 سلام عزیزم خیلی خیلی خیلی زیاد با اینکه آدم گناهکاری هستم با نذرهای: صلوات به تعداد مختلف _ سوره حمد ۱۰۰ تا و بیشتر نذر به توان خودتون بستگی داره و من بیشتر از صلوات برای ایشون گرفتم . دوست عزیز. الهی حاجت روا باشید . خودتون نیت کنید برای حاجتتون . 🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧