2777
2789
عنوان

شما جاری پولدار تر از خودتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3557 بازدید | 78 پست

آره خانواده من هم میتونستن ولی دریغ کردن مادرم از هرکس بگی بدتر و‌دشمن تر بود برای من 

سطح خانوادگیشون هم‌بالاتره 

ولی شغل و تحصیلات شوهر من خیلی بالاتره شوهرای اونا خوش قیافه هستن شوهر من نه

عزیزم اشتباه نکن روستایی ها خیلی پولدار هستند و این سبک زندگیشونه .همون گاوی که میگی دونه ای پنجاه ت ...

بله از درآمدشون خبر دارم ولی اوضاع مالی پدرش خیلی معمولیه و فوق العاده هم خسیسن بخاطر همین تا شوهرش به نون و نوایی رسید از این اداها در میاره 

والا پس چرا ما که از اول تو ثروت و رفاه بودیم از این اخ اخ و پیف پیفا نداشتیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر پولدارین ولی خوش به حالتون 😂❤️

خانوادم پولدارن 😂شوهر من خیلی معمولی هست وضع مالیمون متوسطه در حد جاری هام ، البته جهیزیه خوبی پدرم بهم داد همه وسایل برقی مارک خارجی عالی ،که الان قدرش رو می دونم چون بعد از ازدواج نتونستم چیز زیادی بخرم .پول به چشمم اومد .قبلاً اهمیت نمی دادم به پول .

جاری من انقد خانواده ضعیفی داشته از ۱۳ سالگی شوهرش دادن تا ۲۴ سالگی ۳ بار ازدواج کرده    اخریش برادرشوهر من بوده   از وقتی بله برون بود تا الان ک ۹ ماه گذشته خانوادش نذاشتن خونشون بمونه   همش خونه مادرشوهره،خیلی بی ادب و گستاخم هست

ینی ادم بخاطرپول رفتارش متفاوته؟ریدم تو کله اینجورادما

اره بابا تو این دوره زمونه  فقط پول پول پول

یه دوستی داشتم میگفت تو روحانیون یه دختری بود سنش ب چهل رسید و ازدواج نکرد هیچکس سلامشم جواب نمی‌داد با عرص معذرت بهش میگفتن ترشیده  گذشت و یه مهندسی گذرش خورد ب اون روستا مهندسه ۶۰ سالش بود و زن نداشت از این دختر خوشش اومدو گرفتش آورد تهران گفت الان ک میاد داهات همه جلو پاش دولا راست میشن چرا چون شوهرش پول داره شرکت داره مرده شور همچین عزتی رو ببرن 

ولشون کردم اونا منو ول نمیکنن آره گفتم همینو ولی مادرشوهرم صبح تا شب میره ویسای هلاکویی رو گوش میده ...

ب شوهرت بگو منو طلاق بده برو زنداداشتو بگیر والا دیگه مگه دوتاخواهر عینه هم میشن ک توقع داره تو شبیه اون بشی 

مادرشوهرم بلاک کن ک نبینی بگو اینستامو پاک کردم 

۳ تا جاریم با اختلاف سنی های زیاد

اصلا قصد تعریف ندارم اما ۳ تامون 

از خانواده‌های سرشناسیم و اوضاع

مالی پدرامون خوب بوده خداروشکر

اما چیزی ک خیلی خیلی برام ارزشمنده

اینکه انقدر جاری هام بزرگ و فهمیده اند

ک هیچ وقت چشم و هم چشمی و ....

نداشتیم 

جاری بزرگم پدرش تاجره اما ب شدت 

انسان خاکی و خوبیه 

جاری خوب نعمته

🤲🤲🤲

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

پدر من از همه بالاتره جاریم دوست صمیمیم بود و چشم دیدن اون یکی جاری و نداشت ولی از وقتی من عروسشون شدم باهم شیش شدن و منو تحویل نمیگیرن  منم ناراحت میشم ولی خب کاری نمیتونم بکنم ولللی خانواده ی همسرم منو رو چشمشون میزارن با اینکه رفت و آمدی ندارم باهاشون

ب شوهرت بگو منو طلاق بده برو زنداداشتو بگیر والا دیگه مگه دوتاخواهر عینه هم میشن ک توقع داره تو شبیه ...

شوهرم میگه نه من تو این فازا نیستم ازش بدمم میاد گردن نمیگیره کلا ولی زیادم محلشون نمیزاره اما جاریم صبح تا شب کشیک میده شوهرم کی پاشو از درمیزاره بیرون یا کی میاد با لباسای فوق باز و لختی میاد جلوش عرض اندام میکنه به حرف میگیرتش مادرش جدیدا گیر داده سینه هات کوچبکه مال من خوبه اونم با سوتین میاد جلو شوهرم نشون میده و میگه ها😐تو تلویزیون زن میبینه نشون شوهرم میده میگه نگا این سینه داره نه زنت😑از اینستا پرتشون کردم بیرون ولی وات شوهرمو که نمیتونم کاری کنم بلاک کنم ننشو نمیشه شوهرم گارد زیادی نسبت به مادرش داره با اینکه رنیکه خراب و دروغگو و دوبهم زن و...هست اما شوهرم میگه مادرم فرشته ست، زنیکه ول کنم نیست هی به شوهرم میگه نمیاد نمیره از ما خوشش نمیاد زنگ نمیزنه پرش میکنه اگه برمم تیکه میندازه مضخرف میگه ازمون پول میکنه و ...یه وضعیه

شوهرم میگه نه من تو این فازا نیستم ازش بدمم میاد گردن نمیگیره کلا ولی زیادم محلشون نمیزاره اما جاریم ...

میدونه شوهرت تو این فاز نیس منم گفتم تیکه بندازی بهش 

وا چ زنایی پیدا میشن خدایی بعضی زنا ابروی هرچی زنه بردن خب برو جلو شوهرت خودتو ب نمایش بزار مثلا ک چی بشه حالا انگاره جایزه فیزیک نوبل دادن بهشون بخاطر سینه هاشون 

یه عروس خاله دارم سینه داره اندازه گردو اما همیشه لباس مجلسی میدوزه کاپ نمیزاره ب اندامش انقد مینازه خداییش نه باسن نه سینه البته شکمشم تخته با این اعتماد ب نفسش جای‌اش افتادن ب رزیم همشون اندامشونو عینه جاریه کوچیکه کردن تو هم ب خودت افتخار کن یجوری چندشت بشه وقتی سینه هاشو میبینی 

بعضی زنا بی آبرو هستند نمیشه باهاشون دهن ب دهن شد شما هم صبر کن شاید شوهرت فرق خوب وبد وفهمید

میدونه شوهرت تو این فاز نیس منم گفتم تیکه بندازی بهش وا چ زنایی پیدا میشن خدایی بعضی زنا ابروی هرچی ...

حالا مال منم بد نیست اونا دیگه خیلی چاقن واسه همون خیلی بزرگه ماهم ارثی سینه های بزرگ داریم واسه همون مادرم از کوچیکی سوتین داد بهمون گفت بزرگ نشه اصلا اینا آدم نیستنا من الان یه بخش خیلی خیلی کوچیک از کاراشون گفتم اگه بدونی چه کارا کردن جاریم با همکاری مادرشوهر نگبتم میخواستن دختر همسایه عقدی رو ببندن به شوهرم ،اونم رفت پی برادرشوهرم عکس و فیلم لختی فرستاده بود براش😐😂یعنی خداهم میزندشونا ولی عار ندارن هنوز دنبال منن

اینام مخفیانه میرفتن باشگاه لاغر کنن حتی فهمیدم جاریم میخواسته بره زیر تیغ جراحی

حالا مال منم بد نیست اونا دیگه خیلی چاقن واسه همون خیلی بزرگه ماهم ارثی سینه های بزرگ داریم واسه همو ...

اصلا سینه تو کوچکی بزرگیش ب کسی مربوط نیس جز شوهرت 

مادرشوهرت مگه مریصه خب پسرش زن داره داره زندگی میکنه ب تو زور میاد 

ازشون دوری کن 

اصلا سینه تو کوچکی بزرگیش ب کسی مربوط نیس جز شوهرت مادرشوهرت مگه مریصه خب پسرش زن داره داره زندگی می ...

یعنی میگم به هیکلم میاد متناسبه ولی باز مضخرفاتشو میگه ولی آره مشخصا ربطی بهشون نداره کلا مادر شوهرم خوشش میاد سرشو تو همه چیز بکنه

یه بار با جاریم نشسته بود اون گفت عروسمون نزاشته ما عروسی بگیریم انشالله عروسی بعدی داداشم حالا داشتن به من تیکه مینداختن چون مادرشوهرمم گفت توام نزاشتی ما حنابندون بگیریم بعد به جاریم که گفتم اینجور نگو و فلان مادرشوهرم دراومد گفت آره خب آرزو داریم انشالله واسه بعدی 😏یه سری گوشیش دستم بود از حسودیش اسم سیوی منو گزاشته بود واسه جاریم،جاریمم پروفاشو مثل من کرده بود، اشتباهی رفتم تو چتش انقدر نفرین من و خانوادم کرده بود گفته بود باباش بمیره پشتش به پدرش گرمه خودش مریضی لاعلاج بگیره همیشه دستم پای نماز بالاست نفرینش میکنم فلان

مریض روانین والا دوری میکنم گفتم ول کنم نیستن