2777
2789
عنوان

شما جاری پولدار تر از خودتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 78 پست
ببین کاری به هیچی ندارم ها،،ولی از جانبازی به کسی چیزی نمیرسه...پدر من جانبازه،با بدن پُر از ...

بله منم جانباز دیدم بیچاره اخرسرهم بخاطر ترکها فلج شد و فوت کرد اما دارایی نداره شاید اونا یه عده پاچه خوار چاپلوس باشن ک با پاچه خواری و زد وبند ب جایی برسن درکل ب همه جانبازان اونقدرام نمیدن ک بخواد وضعشون آنچنانی باشه

بگو چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پر کند یا خاک گورمگه اومد خواستگاریت کور بود وضع مالی باباتو ندید ...

والا وضع بابامم بد نبود فرض کن قابلمه جنس خوب بردم میگفت نه مال زن داداشم دور داره مثل نوار کلفته جنس اون یه چیز دیگه ست این انگار ارزونه خوب نیست اون زمان مال من ۵ تومن شده بود پولش😑من هم ازشون خوشگلترم هم قدم بلنده هم فرهنگ و تربیت وتحصیلات ... ازشون سرم میشینه میگه آره گفتم فلانی یه دختر خوشگلی داره فلانه بیساره رفتیم جاریتو گرفتیم حالا جاریم چیه یه بشکه خیکی زشت هی میشینه جلو شوهرم میگه زن باید چاق باشه زنداداشت خیلی خوشگله داداشت میگه تو رابطه پهلوهاشو میگیره میگه اینا پهلوهای عشقه😑😂یه مدت شوهرم میگفت لاغر شدی چاق شو روش اثر گذاشته بود ،حالا به خدا پز نمیدم من دقیقا باربیم خیلی خوش هیکلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی خانواده میشناسم شرایطشون از همه نظر خییییلی خوبه شاید پدر شما اقدام نکرده برای این چیزا

خانواده مادریم  خانواده   شهدا   هستند،بهترین   رشته ها   رفتن.  ولی ما که خانواده جانبازیم         شرایط خاصی نداریم   بخدا.    به مامانم که زمین گیره و   خواهره شهید هست ۲تا پرستار   رایگان   ۳۴ساعته دادن(قبول نکرد پدرم)

ولی به ما خانواده حانباز   چیزی نرسیده تا  الان.   

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کم محلی بهتره خودتو بگیر براشون هروقت برادرشوهر گفت زن پولدار بگو ایشالا هرکی ب هرچی لیاقتشه برسه هم ...

والا من خوشحال میشم بهترین زندگی رو هم داشته باشه 

فقط کاش از همین الان زبون تلخی نکنه 🤦😂

ببین کاری به هیچی ندارم ها،،ولی از جانبازی به کسی چیزی نمیرسه...پدر من جانبازه،با بدن پُر از ...

عزیزم وام کلان میگیرن زمین مفتی زندایی شوهرم داره مفتی میره دانشگاه حقوق زیاد میگیرن حتما پیگیری نکردید وگرنه اینا جلو چشممه دارم به وضوح میبینم

خدا حفظتون کنه گلم آخه آدم دست خودش نیست که تو چه خانواده و با چه سطحی بدنیا بیاد مامان بابای ما هم ...

دقیقا هر کسی به اندازه خودش برای خانواده اش هزینه میکنه و در حد توانش کم نمیزاره 

دنیا گرده آدما همیشه وضع مالیشون ثابت نیست از کجا معلوم شاید چندسال دیگه وضعیت خانواده جاریهام از مال من بهتر شد 

چیزی که باعث افتخاره انسانیت و اخلاق ما آدم هاست نه پول و مقامشون

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بله منم جانباز دیدم بیچاره اخرسرهم بخاطر ترکها فلج شد و فوت کرد اما دارایی نداره شاید اونا یه عده پا ...

دقیقا.  زدی توخال

پدرمم همینو میگه.   میگه اونا   با رابطه به جایی رسیدن.  پدر من   کیس   عمل اورژانسی شده. ترکش ها   نزدیک به سیاتیک   شدن و   عملش خطرناکه.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم وام کلان میگیرن زمین مفتی زندایی شوهرم داره مفتی میره دانشگاه حقوق زیاد میگیرن حتما پیگیری نکر ...

اونا   رابطه دارن   عزیزم.  بنیاد جانبازان خسیسه😂هیچی نمیده

اینم شانس مایه😂🤦‍♀️

به جنبه مثبتش فکر کن همین که یکی از جاری هارو سوگلی نمیکنن خیلیه😂

خانواده شوهر منم جز خودشون کسیو قبول ندارن که شکر خدا همین نگرششون مایه آرامش ما جاری هاست و اختلافی نمیندازن😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

والا وضع بابامم بد نبود فرض کن قابلمه جنس خوب بردم میگفت نه مال زن داداشم دور داره مثل نوار کلفته جن ...

اون دیگه مریضه ولش کن بزار خوش باشه با تخیلات شوهرتم بگو همینیم ک هستم میخوای بخواه نمیخوای نخواه

اوضاع خانواده من خیلی خوبهکلی جهاز و فلان بهم دادن اما شوهرم نتونست زندگی مرفهی که میخواستمو برام بس ...

عزیزم اشتباه نکن روستایی ها خیلی پولدار هستند و این سبک زندگیشونه .

همون گاوی که میگی دونه ای پنجاه تا صد میلیون پولشه .و باغ میوه اگه داشته باشند درآمد سالیانه میلیاردی داره .

دقیقا. زدی توخال پدرمم همینو میگه. میگه اونا با رابطه به جایی رسیدن. پدر من کیس عمل اورژا ...

امیدوارم خدا اجرش رو بده خیلیا تو جنگ آسیب چندانی ندیدن اما همون دوره شد کلید روزیشون خیلیا جنگیدن چ آسیب‌هایی ک ندیدن اما چیزی گیرشون نبومد خدااجرشون بده اونایی ک سیاسی شدن یا با سیاسیا درارتباط شاید اما بقیه نه همون یه حقوق جانبازی شایدم یه سهمیه دانشگاه 

اون دیگه مریضه ولش کن بزار خوش باشه با تخیلات شوهرتم بگو همینیم ک هستم میخوای بخواه نمیخوای نخواه

ولشون کردم اونا منو ول نمیکنن آره گفتم همینو ولی مادرشوهرم صبح تا شب میره ویسای هلاکویی رو گوش میده و روانشناسی سیاه و ... میخونه سیاست جمع میکنه صبح تا شب برا شوهرم کلیپ مادر فلانه بیساره میفرسته خودشو مظلوم جلوه میده یا استوری میزاره کلا آسایش ندارم از دستشون الانم میگه زنداداشم  اینجوری سیسمونی آورد انقدر طلا بهشون دادن و ...