2777
2789

سلام،پسرم سال دیگه ششم میره،میخوام بدونم باید از الان بخونه،یا از وسط سالتحصیلی هم میشه خوند 

داداشم پارسال قبول شد 

از تابستون شروع کرد با ساعت مطالعه کم 

تست هوش زیاد میزد 

طول سالم که کلاس می‌رفت تست هوش خیلی زیاد میزد 

ایشالا قبول میشه واقعا مدرسه خوبیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم پارسال قبول شد از تابستون شروع کرد با ساعت مطالعه کم تست هوش زیاد میزد طول سالم که کلاس می‌رف ...

ممنون گلم

میشه راهنمایی کنید کدوم کتابا خوبن واسه تست

و اینکه سوالات ورودی تیزهوشان همش تست؟

بعنوان کسی که سالهاست بچه های تیزهوشان رو میشناسم لطفا نفرستید بذارید مدارس معمولی درس بخونه اکثرا ا ...

مدارس معمولی مگه چقده قبولی کنکورش؟؟؟؟

غیرانتفاعی هم از راهنمایی هزینش خیلی خیلی زیاده نمیشه فرستاد

مدارس معمولی مگه چقده قبولی کنکورش؟؟؟؟غیرانتفاعی هم از راهنمایی هزینش خیلی خیلی زیاده نمیشه فرستاد

والا دوست من رفت تیزهوشان سر ار شیمی آزاد درآورد 

یکی دیگه شون که اصلا کنکور نداد

معلم خصوصی بگیرید تست بزنن

اون موقع ها یکی بود هرروز تاپیک میزد که چرا فرستادنش تیزهوشان

برادر خودم همیشه بهترین رتبه ها رو داشت و ارشد هم گرفت ولی تک بعدی فقط درس خوند الان نه تو درس و کار به جایی رسید نه زندگی کرد

بچه ها رو تک بعدی بار نیارید بذارید زندگی کنن 

مدارس معمولی مگه چقده قبولی کنکورش؟؟؟؟غیرانتفاعی هم از راهنمایی هزینش خیلی خیلی زیاده نمیشه فرستاد

یه خواهر و برادر فامیل مون از مدارس معمولی پزشکی آوردن 

خودشون خواستن و خوندن و خانواده شون هم ازشون حمایت کردن 

والا دوست من رفت تیزهوشان سر ار شیمی آزاد درآورد یکی دیگه شون که اصلا کنکور ندادمعلم خصوصی بگیرید تس ...

منم باحرفتون موافقم،همون قدر که تحصیلات واسه بچه ها مهمه،ارتباطات وحل مشکل وکار و...هم مهمه،اما میگم ده سال دیگه پشیمون نشم که بچم خوب درس میخواند اما من حمایت وراهنماییش نکردم

عزیزم پسر من 17 سالشه الان میره دوازدهم کاش هیچ وقت تیزهوشان ننوشته بودمش شدید افسردگی گرفته کسی که همه عمرش شاگرد اول بود میترسم دیپلم هم نگیره اگه فرستادی تیزهوشان حواست به روح و روان وتفریحاتش هم باشه ومواظب باش تو دام رقابت نیوفته پسر من بهترین مدرسه شهرمون قبول شد ولی خوش تیزهوشان دوست داشت که متاسفانه امسال با این امتحانات نهایی افسردگی گرفت