2777
2789

اونایی ک سریال اسم من ملک و دیدن بگید ک قشنگه ببینمش؟

ارزش دیدن داره؟ داستانشو نگید خودم میخام ببینم البته اگه واقعا خوب باشه

طولانیه سریالش؟

اسمشم نشنیدم

خانواده رو دیدی؟ خیلی قشنگه

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریفشو شنیدم ولی ندیدم چون وقتی خاستم ببینم دیدم ک ژانرشو نوشته اکشنو من از سریالای جنگی اصلا خوشم ...

منم سریال جنگی دوست ندارم این جنگی نیست بیشتر روانشناسیه و عاشقانه

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
منم سریال جنگی دوست ندارم این جنگی نیست بیشتر روانشناسیه و عاشقانه

آره خیلی سریال قشنگیه عاشقشم توشبکه ام بی سی دنبالش میکنم اسم دیگه اش آقازاده اس .اصلان ودوین فوق العاده ان بخصوص بازیگراصلان .روش کراش زدم خیلی پسرباهوش عاشق وقویه .خوشتیپ .میگن توسریال کوزی گونی هم که قدیم میدادبوده

غمگینه؟درام هست؟

هم‌غمگینه هم شاد 

آخرین قسمتش کلا گریه کردم

آره خیلی سریال قشنگیه عاشقشم توشبکه ام بی سی دنبالش میکنم اسم دیگه اش آقازاده اس .اصلان ودوین فوق ال ...

مهند عشق ممنوعم هست😂😍

ام‌بی سی دوبلش کرده؟ دوبله های ام بی سی افتضاحه اخه