پسر من خداروشکر تست جهش رو قبول شد که خیلی تست سختی بود امسال.
الان میخوام کتابهای دوم رو باهاش کار کنم.کسی میدونی کدوم دروس از دوم رو امتحان میگیرند؟یعنی دقیق بهم بگه چه امتحان هایی میگیرن و کتبی یا شفاهی ایا سخته یا اسون؟چون مدرسه بهم میگه ما اطلاعاتی نداریم چون ناحیه میگیره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من معلم ابتدایی ام و به نظرم داری با این کار به فرزندت ظلم می کنی
عزیزم ممنونم بابت نظرتون احتمالا تایپیکام رو دیدی من دکترای روانشناسی هستم عزیزم.
و این کار رو با مشورت چندتا از همکارای روانشناس کودکم انجام دادم.
پسر من ای کیو۱۳۰ داره و پارسال کلاس اول خیلی اذیت شد و واقعا هر روز با بی حوصلگی میومد خونه و میگفت مطالب برام تکراری و خسته کننده س.همونطور که میدونید متوسط ای کیو یه کلاس۱۱۵ است و چندتا مشاور اتفاق نظر داشتن که بچه ی من تو پایه خودش اسیب میبینه
من به خواست پسرم حمایتش کردم اول به سوم رو جهش زد ،ربطی به آی کیو هم نداره امسال هم کارنامه پنجمش همش خیلی خوب بود ،اما میگم نکن ،این بچه ها تو بچه های دیگه جایی ندارند و همیشه تنهان ،منم با مشاوره های زیادی حرف زده بودم
من به خواست پسرم حمایتش کردم اول به سوم رو جهش زد ،ربطی به آی کیو هم نداره امسال هم کارنامه پنجمش هم ...
امسال فقط تست ای کیو گرفته بودن عزیزم تست وکسلر و ریون و حد نصاب نمره۱۳۰ بود.اخه پارسال همه ش با دومی ها بازی میکرد دوستاش زنگ تفریح و از کلاس دوم بودن.کلاس موسیقی هم که میره با کوچیکترها ارتباطی نمیگیره همیشه با یکی بزرگتر از خودش حرف مشترک داره