2777
2789

شوهرم ادعا داره چون اجازه داده برم سرکار پس هر چی درمیارم مال هردومونه

میگه تو خونه من زندگی میکنی خرجتو من میدم بعد هر چی در بیاری فقط مال خودت باشه!

پس چرا میگن زندگی مشترک!

البته اینم بگم حقوق من دوبرابر اونه

حالا بنظر شما حق داره یا پرروعه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان اقا هیچ وقت نتونستم درک کنم که تمام هست و نیست شوهر برای فرزند و همسرشه

ولی خانوم فقط مال خودش

بخدا قسط جسارت ندارما

فقط نمیتونم درک کنم....

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

شوهرتون حرف نا حسابی زده چه طبق قانون چه طبق شرع و دین همه پولی که زن درمیاره فقط برای خودشه خرج زندگبم با مرده و لا غیر در ضمن حق اشتغال دادن تضمین این نیست که شما بهش پولی بدی ن از نظر قانون از نظر منطقی همچین حقی فاقد اعتباره

مامان من شاغل بود بابام حتی نمیدونست حقوقش چقدره 😂😂شوهرت پرروعه مردای حالا پرنسسن روشون میشد میگفتن خرج مارم بده

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

پررو 

بگو اگه چرا سنتی مدرنش می کنی 

همون قانونی که بهت گفته من برای کار کردن نیاز به اجازه تو دارم 

همون هم میگه پول زن برای خودش هست 

من هم شاغلم البته برای خرج و مخارج خودم از همسرم پول نمی گیرم هیچی 

حتی سفر خارجی هم بریم خرج و مخارج رو تقسیم می کنیم ولی برای سفر داخلی نه 

هر چی هم تا حالا خریدم به نام خودم خریدم 

اون هم هر چی میخره یا قرار بخره به نام خودش کنه 

یکم حق داره اما شما پولتو تبدیل کن به سرمایه تا دعواتون نشه 

بگو برا اینده بچه هامون 

ی خرجای ریزم تو خونه بکن بعضی وقتا گاهی یه دبه ماستی نونی یا برای بچت اسباب بازی البته گاهی 

بیشتر سرمایه کن بگو یرا ایندمون 

چون اگر بخوای به شوهرت پول بدی یا کل هزینه های زندگیو شما بدی درست نیست کم کم شوهرتم چون حقوقش کمتره اذیت میشه از نظر روحی و بی تفاوت یکم 

البته باز خودت فکر کن و تصمیم بگیر من اینو باتوجه به اطرافم گفتم

حقوقت که برا خودته و اینطوری نباید بگه ، ولی بنظرم اگه حقوق اون کفایت نمیکنه و یا اگه تو هم خرج کنی زندگیتون بیشتر پیشرفت میکنه چه ایرادی داره یه مقدار از درامدت رو برا پیشرفت و جلو رفتن زندگیتون خرج کنی.

به عنوان اقا هیچ وقت نتونستم درک کنم که تمام هست و نیست شوهر برای فرزند و همسرشهولی خانوم فقط مال خو ...

دقیقا همسر من حرف شمارو میزنه 

میگه مرد همه درارو ندارش وقف زن و بچه کنه اونوقت خانوما هر چی دارن فقط مال خودشون میخوان باشه