2777
2789
عنوان

خانومایی ک ای یو دی دارن بیان

156 بازدید | 14 پست

میخام بزارم اولین باره هیچی راجبش نمیدونم 

ازمایش خاصی داره یا سونویی چیزی یا همینحوری میزارن بعد اینکه هزینه ش چقدره درد داره 

من باشگاه میرم میگن نباید کار سنگین کنی با ایودی

این منم از همه جا وا مانده….                                             

چندتا بچه داری

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حدود 8 سال داشتم، 

باید توی پریودی بری بزاری و بعدش یه سونو داره که ببینه جاش خوبه 

هزینه اش باید بپرسی شاید الان روی 1 تومن یا بالاتر باشه 

منم باشگاه میرفتم ولی کلا زنها نباید چیز سنگین بلند کنن دیگه حالا یا با آیودی یا بدون اون🌹

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

درد هم برای من در حد معاینه بود، درد خاصی نداره 

من حدود 8 سال داشتم، باید توی پریودی بری بزاری و بعدش یه سونو داره که ببینه جاش خوبه هزینه اش باید ب ...

ممنون گلم موندم ال دی بخورم یا ایودی بزارم میترسم با ایودی باردار شم وزنم بالاعه میترسم ال دی چاقترم کنه

من دوتا بارداری پشت سرهم داشتم.دکتر گفت گیرایت بالاست اصلا بهت توصیه نمیکنم که بزاری🤭🤭

وای من قبل پسرم تا دو سال باردار نمیشدم انقد رفتم دکتر تو دپسال پدرم درومد حالا بعد پسرم دوبار باردار شدم اونم با جلوگیری مثلا طبیعی الان زود میگیره 

من حدود 8 سال داشتم، باید توی پریودی بری بزاری و بعدش یه سونو داره که ببینه جاش خوبه هزینه اش باید ب ...

اشکال نداره ؟چون منم دارم باشگاه میرم بدنسازی از دکتر نپرسیدم اشکال داره یا نه

ممنون گلم موندم ال دی بخورم یا ایودی بزارم میترسم با ایودی باردار شم وزنم بالاعه میترسم ال دی چاقترم ...

اگه پریودم یای شدید نداری آئودی خیلی خوبه حتما بذار من الان دو ساله راحتم دیگه آنقدر استرس نمیکشی قرص از یاد رفتن داره چاق میکنه به نظرم اصلا خوب نیست

ممنون گلم موندم ال دی بخورم یا ایودی بزارم میترسم با ایودی باردار شم وزنم بالاعه میترسم ال دی چاقترم ...

به نظرم آیودی 

بارداری با آیودی درصدش خیلی خیلی کمه 

رو میل جنسی هم اثر میذاره؟

برای من اثر خاصی نداشت، به نظرم بهتر هم بود چون استرس دیگه نداشتیم😁

اشکال نداره ؟چون منم دارم باشگاه میرم بدنسازی از دکتر نپرسیدم اشکال داره یا نه

نه وزنه خیلی سنگین بلند نکنی طوری نیس