2777
2789
عنوان

ناراحتم فردا سالگرد ازدواجمه

1534 بازدید | 91 پست

ناراحتيم واسه اينه كه هيچ كاري نكرديم.پول ندارم حتي هديه يه گل بخرم.واسه همين كمبودها اعصابمون خورده و همش با هم دعوامون ميشه...دلم ميخواد فردا برم جايي كه كنارش نباشم.خسته شدم از زندگي كه فقط واسم بدبختي اورده!!!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان انتخاب با خودته.میتونی همینجور غصه بخوری ناراحت باشی.سالگرد عروسی رو هم به بدترین نحو بگذرونی 

میتونی هم بری خونه رو مرتب کنی.یه شام خوشمزه درست کنی شام برین تو یه پارکی جایی بخورین بگین بخندیم لذت ببرین.یه خاطره خوشگل بسازی

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

عزیزم خیلی سخته خدا کمکت کنه انشاالله . اگه شوهرت اخلاقا خوبه سعی کن شاد باشی . شاد بودنت بهش انرژی میده که بیشتر تلاش کنه . برای رزق و روزی شبها قبل خواب سوره واقعه را بخون . من  نذر چهارده معصوم چهارده دوره صلوات میکنم ونتیجه میبینم شمام نذر کن انشاالله خدا از خزانه ی غیبش براتون برسونه . از ته دل برات دعادمیکنم عزیزم . ولی زندگیت را تلخ نکن ... 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

عزیزم سالگرد ازدواجتون مبارک

باورکن اکثرا همینه

ماهم تازه داره میشه یکسال

کلی مشکلات مالی داریم و کشیدیم

همشم بیشتر تحت حمایت خانوادمیم 

شوهرم تقریبا روزی یکساعت واسه شام خونه ست جدیداست

بعدم که‌اخرشب میادبخوابه

چون یه کارجدید شروع‌کردیم

اماهمش باوام و قرض

اماشکرکن بازم 

اینجورنمیمونه 

تنهانیستی

برکت میاد کم کم و باتلاش درست میشه

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        

من شوهرم از لحاظ مالی خوبه ولی تا حالا یه سالگرد ازدواج حسابی نداشتیم که بخواد کادو بخره برام حتی یه گل منم برام مهم نبوده . فقط تولدم برام کادو خریده 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

سلام عزیزم غصه نخور درکت میکنم چون دقیقا الان وضع ماام همینه...  

مطمعن باش شوهرت الان بیشتر از تو ناراحته چون مرده و غرور داره ...

عزیزم حتما که نباید خیلی خرج کنی تا یه جشن خاص بگیری ....اگه میتونی خودت پودر کیک بگیر کیک درست کن و شام مورد و علاقتون بپز...با وسایلی که تو خونه داری براش یه کارت پستال درست کن و ازش بخاطر زحمتایی که برای شما میکشه تشکر کن یا اصلا همه ی این کارو برین بیرون انجام بدین یعنی شام و کیک درست کنید برید پارک و....

باور کن اینجوری هم بهتون خوش میگذره و هم به یاد موندی میشه 

خدایا شکرت  
من شوهرم از لحاظ مالی خوبه ولی تا حالا یه سالگرد ازدواج حسابی نداشتیم که بخواد کادو بخره برام حتی یه ...

واللا چون كلا پول نداريم و طول سال چيزي حتي شده واسه رفع نياز نميخريم حداقل توقع دارم تو مناسبت ها يه روسري برام بخره

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!