سلام فیلم سینمایی خوب در هر ژانری تخیلی کمدی اگه میدونید خوشحال میشم معرفی کنین
گفتی گنه کنی به دوزخ برمت این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️