2777
2789
عنوان

چند روزه طول میکشه تبخال خوب شه

1590 بازدید | 10 پست

دور لب و بالای لب من دو هفته بود سوزش داشت از دیروز تبخال زد بیرون و پماد الوویر و قرص اسیکلوویر میخورم یه کوچولووو قرمزیش خوب شده چند روز طول میکشه تا کامل بره؟😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص تبخال و سه روز روزی یدونه باید بخوریروز سوم خشک میشه ولی تا جاش بره یک هفتهحتما ضد افتاب بزن لک ...

پس یک هفته کار دارم هنوز

قرص رو دکتر ۸ ساعت یه بار نوشته 

برا هرکی یجور ابجیم امروز تبخال میزنه فردا خوب میشه مال من دوهفته طول میکشه تازه دوسه روز فقط هی رشد ...

ای وای منم دو بار تبخال زدم هردوش عذاب بود برام دو‌هفته طول کشید تا بزنه بیرون الانم قرمزیش نمیره 

هر دفعه هم دور لبم میرنه

ای وای منم دو بار تبخال زدم هردوش عذاب بود برام دو‌هفته طول کشید تا بزنه بیرون الانم قرمزیش نمیره هر ...

ببین ویروسی شده بدنت احتمالا هم تب کردی ک ریخته بیرون همون پمادو بزن مرتب یخ بذار روی لبت قرص اسیکلوویر هم هست اونو هم بگیر با چرک خشک کن مرتب بخور، سالها پیش من تو ی نقطه از زیر لبم تبخال میزدم تا میومد خوب شه همونجا دوباره یدونه جدید میزد، ی نفر بهم گفت هرموقع چای میریزی بخوری چای داغ داغ بریز تو استکان تو فاصله ای ک سرد شه تا بخوری لیوان داغو بذار رو جای تبخال منم چندین بار این کارو تکرار کردم یادمه تا یکسال دوسال اصلا دیگه تبخال نزدم خیلی خوب بود انگار ریششو سوزونده بود