2777
2789

دوستان من عروس هلندی مو تقریباً یک ماه و نیمه خریدم جوجه هست تقریبا ۳ماهشه کلا تو خونه آراده و رام دسته عادت کرده بهمون کلا پیشمونه میگم بخوام بفروشمش افسردگی نمیگیره؟؟؟چون واقعا خیلی شیطونه نمیتونم از پسش بر بیام

میشه یک سوال خارج موضوع تاپیک بپرسم؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار میکنه که میگی شیطونه ؟

باهاش حرف بزن یاد که گرفت میبینی بعد چجوری عاشقش میشی

چیکوی من هر روز که از خواب پا میشم بهم سلام میکنه و کلی احوالپرسی میکنه 

مثلا سلام بابا 

خوبی بابا 

چطوری بابا 

روزی نیست که از خواب پا شیم اینا رو بهمون نگه

🖤🖤🖤
چیکار میکنه که میگی شیطونه ؟باهاش حرف بزن یاد که گرفت میبینی بعد چجوری عاشقش میشیچیکوی من هر روز که ...

ببین تو قفس نمی‌مونه خب همه جارو پی پی می‌کنه کثیف می‌کنه عین این بچه لوسا کلا ازمون آویزونه با هزار کلک باید بریم بیرون تا کلی بازی در میاره😐

بفرمایید

ممنونم 

شما راحت تاپیک زدین ؟

از دیروز که میخوام تاپیک بزنم میزنه متن الزامی هست و تامیک ثبت نمیشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یکبار ارور داد دوباره ثبت شد عزیزم

ببخشید وقتتو گرفتم ممنونم