2777
2789

خوردنهاي عصبي.. كاملا رايج علي الخصوص در خانمها با انجام فعاليت هاي ورزشي و منظم تا حدود زيادي بهتر ميشين

در صورتي كه مساله خاصي هست بايد با مشاوره ذهنتون و اروم كنين

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اشتهام کور میشه معمولا، فقط وقتی حواسم چندجاس و چندتا کار باهم میکنم هی میرم میام میخورم😕😕😕

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
منم خیلی عصبی میشم بی هدف میخورم اصلا هم مهم نیست چی میخورم و چه طعمی داره چون اصلا متوجه نمیشم فقط ...

دقیقا. انگار ادم بیخیال خودش میشه! اسم رژیم غذایی هم که میاد، میل و اشتهای ادم زیاد میشه!

من وقتی حوصلم سر میره هی میرم سراغ غذا الان چون رژیم دارم جلو خودمو میگیرم و به جاش آبو میوه میخورم

من دوباره اخیرا پیش دکتر تغذیه رفتم و بعد از دوسه جلسه که در اثر مهمونیها و برنامه های فشرده، موفق عمل نکرده بودم، دیگه نرفتم، درست مثل دفعات قبل! باید حداقل 15-16 کیلو کم کنم، شاید داشتن یک همراه بهم انگیزه بیشتری بده: شما دوست داری؟ 

من دوباره اخیرا پیش دکتر تغذیه رفتم و بعد از دوسه جلسه که در اثر مهمونیها و برنامه های فشرده، موفق ع ...

رژیم من خودسرانه بدون هیچ دکتر وقرصی من الان تو ماه دومم ماه اول 8کیلو کم کردم در این مورد تایپیک هم زدم

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه