2777
2789
خیانت واقعا درد بزرگیه و قلب رو تیکه تیکه میکنه

آدمو از درون نابود میکنه

عزت نفست رو از بین میبره

البته اینها حسهایی هست که در ابتدای خیانت بهت دست میده ولی کم کم خودت رو میتونی پیدا کنی...

حالا طبیعتا هر کسی خیانت دید حقشه طلاق بگیره 

فقط میخوام بگم چند تا حالت داره

و میخوام بدونم شما توی همه حالت های زیر طلاق رو به صلاح میدونید؟ 

به نظرم 

مردی که خیانت میکنه

چند تا حالت داره =

۱

ممکنه تو رو دوست نداره و به همین دلیل خیانت کرده یعنی به جای درست کردن رابطه رفته خیانت کرده تا نیازهای عاطفی خودشو رفع کنه...

۲

ممکنه دوستت داره ولی نه اون قدر که بخواد به بقیه دخترا نه بگه...

یعنی محبت و رسیدگیش رو داره و بهت توجه و محبت میکنه ولی خیانتم میکنه...

۳

ممکنه هدفش فقط تنوع طلبی جنسی باشه نه عاطفی... چون مردا بین این دو موضوع تفکیک میکنن و مثل خانوما نیستن...

به نظرم

خیانت وقتی از نوع اول باشه 

و نشه رابطه رو اصلاح کرد

طلاق تنها راه هست.

حتی بچه داشتن هم نمیتونه دلیل خوبی واسه موندن توی اون زندگی باشه....

پس اول تلاش کن رابطه اصلاح بشه بعد اگه نشد طلاق بگیر...

اما اگه خیانت از نوع دوم باشه، همه چیز به خودت بستگی داره....

چون اون مرد محبت و توجه و رسیدگی رو بهت داره ( مخصوصا وقتی بچه داری...)

ولی آیا تو میتونی تحمل کنی که به کس دیگه هم محبت و رسیدگی کنه ؟

و آیا تو هنوز عشق و علاقت به اون باقی مونده یا نه؟

من خودم دو دسته دختر دیدم

بعضی دخترا گفتن هنوز دوستش دارم...

ولی بعضیا از شوهرشون متنفر شدن 

خوب اونا که متنفر شدن دیگه اون زندگی اصلا به صلاح نیست باید بری و طلاق بگیری...

ولی اون دسته که میگن هنوز دوستش دارن خوب فرق میکنه باید ببینن با این شرایط جدید میتونن تحمل کنن؟ میتونن به جای فکر کردن به هوو به فکر رابطه خودشون باشن؟ یا دائم زجر خواهند کشید؟

خوب خیلی از دخترا این شرایط رو تحمل نمیکنن و بالاخره طلاق میگیرن...

اما اگه خیانت از دسته سوم باشه

اولین چیزی که نگران کننده هست

بیماری هایی هست که اون مرد با این رابطه ها میاره..

خطر ایدز و تبخال و زگیل و ....

خوب طبیعتا اگه این رابطه ها فقط جنسی باشه

بازم نمیشه این خطرات رو نادیده گرفت...

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا صحبتات قبول ندارم تنها دلیل خیانت نداشتن علاقه به طرف مقابل! انجام وظیفه کردن ربطی به علاقه داشت ...

منظورم انجام وظیفه نبود

واقعا بهت محبت میکنه

خوب یه تفاوتی که مردا با خانوم ها دارن

وابستگی هست

خانوم وقتی شوهرش رو دوست داره به شخص دیگه فکر نمیکنه چون هورمون وفاداری دارن

من هر چی بیشتر تحقیق کردم بیشتر به این نتیجه رسیدم

که مردها حتی اگه بهترین زن دنیا رو داشته باشن

بازم از داشتن شریک دیگه لذت میبرن

مثل خیلی از بهترین و زیباترین زنها که بهشون خیانت شده...

ولی خانوم ها اینطوری نیستن

وقتی حالشون با یکی خوبه 

حتی فکر کردن به خیانت حالشونو بد میکنه...

به همین دلیل میگم مردا میتونن دوست داشته باشن ولی خیانت کنن

آره اینو قبول دارم مردها وقتی خیلی یه زن رو دوست داشته باشن فقط به خاطر اینکه از دست ندنش، خیانت نمیکنن

نه اینکه از تعدد شرکای جنسی بدشون بیاد

فقط به خاطر از دست ندادن اولی این کار رو میکنن

منظورم انجام وظیفه نبودواقعا بهت محبت میکنهخوب یه تفاوتی که مردا با خانوم ها دارنوابستگی هستخانوم وق ...

شوهرمن چندسال پیش خیانت کرد بهم یادمه بیشتراز قبل بهم میرسیدو محبت میکرد اون موقع چون عذاب وجدان داشته،بعد ک فهمیدم التماس کرد ترکش نکنم ومعذرت خواست

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
شوهرمن چندسال پیش خیانت کرد بهم یادمه بیشتراز قبل بهم میرسیدو محبت میکرد اون موقع چون عذاب وجدان داش ...

خوب پس شوهرتون شما رو اون قدر دوست داشته که به بقیه نه بگه...

مردا ذاتا از تعدد بدشون نمیاد ولی بعضیا به خاطر ازدست ندادن اولی حاضرن اینکار رو بکنن...

شوهرمن چندسال پیش خیانت کرد بهم یادمه بیشتراز قبل بهم میرسیدو محبت میکرد اون موقع چون عذاب وجدان داش ...

این تجربه که گفتین بیشتر توجه کردن

توی مردهایی که زنشون رضایت داده هم دیده شده...

و بعضیا گفتن یه حس قدردانی نسبت به اون زن داشتن

انگار اون زن بهشون یه پاداش بزرگ داده و باید همیشه قدرشو بدونن و بیشتر بهش محبت کنن...

البته همه مردا چنین کاری نمیکنن

ولی میخوام بگم رفتارها متقاوت هست...

این تجربه که گفتین بیشتر توجه کردنتوی مردهایی که زنشون رضایت داده هم دیده شده...و بعضیا گفتن یه حس ق ...

دقیقا.

من بخاطر خیانتش یکی دوسالی نابود بودم جوری ک احساس میکردم مرده متحرک شدم ،اما بعدش ب خودم اومدم باقدرت بلندشدم خیلی سخت بود اما بلندشدم ،بنظرم خیانت رو مثل ی معجزه باید دید من بعد خیانت کلا دیدگاهم ب زندگی عوض شد احساس میکنم قویترشدم جوری ک دیگ هیچکس و هیچ اتفاقی نمیتونه زمینم بزنه 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
منظورم انجام وظیفه نبودواقعا بهت محبت میکنهخوب یه تفاوتی که مردا با خانوم ها دارنوابستگی هستخانوم وق ...

عزیزم حرفاتون از نظر فرگشت و جنبه روانشناسی تکاملی درست نیستن

چون ناقص هستن

ببینید چه خانم چه آقا هم استراتژی های جفت گیری کوتاه مدت رو میتونن انجام بدن چه جفت گیری بلند مدت

جفت گیری کوتاه مدت با تعداد زیاد پارتنر و نداشتن تعهد و عشق مشخص میشه 

استراتژی بلند مدت هم میشه یک رابطه طولانی و متعهدانه با یک نفر

هم زن و هم مرد توانایی و میل به تک پارتنر بودن یا چندپارتنر بودن رو دقیقا به یک اندازه دارن

در طول زمانی که انسان به سبک شکارچی گردآورنده زندگی می‌کرد هر دو جنس میتونستن هر استراتژی ای که دوست داشتن رو داشته باشن و جفتش براشون سود و زیاد های خودش رو داشت

ولی به طور کلی تک همسری بهتر بود واسه هر دو

امااااا بعد از شروع دوره کشاورزی، که مفاهیمی مثل یکجانشینی و ارث و قطعیت پدری و... اهمیت پیدا کرد، تنوع طلبی های زنونه شدیدا سرکوب و کنترل شد و انواع تابو ها و فرهنگ ها و آموزش ها و شستشوی مغزی ها جهت وفادار کردن هرچه بیشتر زن ها ایجاد شد.

تا حدودی تاثیر داشت اما بازم قدرتش به ردپای اون چند میلیون سال تکامل به سبک شکارچی گردآورنده نرسید... و زن ها همیشه با وجود انواع تابو ها و مجازات ها و سرکوب ها و انگ های اجتماعی و غیره بازم تمایل به چندپارتنری و خیانت رو کاملا بروز دادن

حتی از نظر آماری، خیانت زن و مرد به یک اندازه هستش

یا اینکه خیانت زن معمولا تاوان سنگین داره و خیانت مرد خیلی وقت ها بدون هیچگونه تاوان هست، اما بازم زن ها به اندازه مرد ها طبق آمار خیانت میکنن

البته شدید تر پنهان میکنن

و کلا این باور غلط و آمیانه که میگن مرد تنوع طلب و چندهمسر هست اما زن تک همسر هست کاملااااا از نظر علمی و تکاملی و روانشناسی غلط و منسوخ شده

یکی از نشانه های فیزیکی از چندهمسری های زنانه هم مربوط به سایز آلت تناسلی و کیسه بیضه آقایون هستش. هرچی که ماده های یک گونه بیشتر تنوع طلب و چندهمسر باشن، اندازه آلت تناسلی نر های اون گونه بزرگ تر میشه و نسبت وزن بیضه به بدن هم بیشتر میشه

مثلا شامپانزه های ماده (نزدیکترین خويشاوند انسان روی زمین) شدیدا تنوع طلب هستن و هر بار باردار میشن قبلش با ۱۵ تا نر (یا بیشتر) رابطه جنسی داشتن و شامپانزه های نر بیضه های بزرگی دارن که اسپرم بیشتری تولید کنن و توی این رقابت اسپرمی درون بدن زن، بتونن برنده بشن

انسان هم از نظر طول و قطر آلت تناسلی بزرگترین سایز رو بین تمام گونه های پرایمت ها داره (چه به طور کلی چه به طور مقایسه ای نسبت به بدن)

از نظر وزن بیضه نسبت به بدن هم یه اندازه ی متوسط رو به بالا داره، از بونوبو و شامپانزه کمتره اما از بقیه خویشاوندان بزرگ تره و حدودا تخمین میزنن زن های اجدادی ما انسان ها در هر دوره بارداری با حدود ۳ الی ۱۰ مرد رابطه برقرار میکردن.

حالا اینم باز اضافه کنم که، اینکه گفتین زن هورمون وفاداری داره کاملا غلطه

انسان ها چند مدل هورمون برای عاشق شدن دارن که اصلی ترین هاش اکسی توسین و دوپامین هست که در هر دو جنس مشترک هست

البته کاملا درست گفتید که یه هورمون وفاداری هم وجود داره و اسمش وازوپرسین هست. این هورمون کلا اسمش هورمون وفاداریه و فقط در بدن حیوانات تک همسر ترشح میشه.

جالبه که بدونید در انسان، هورمون وازوپرسین بیشتر مربوط به مرد هاست😅 و جز هورمون های مردونه حساب میشه. البته در بدن زن هم ترشح میشه ولی خیلی کمتر از آقایون 

(برای آقایون هم فقط در صورتی این هورمون ترشح میشه که شخص به اصطلاح عاشق شده باشه و رفته باشه تو فاز جفت گیری بلند مدت.

بخاطر همین همیشه میگن مرد عاشق کاملا وفاداره اما مردی که عاشق نباشه بهترین زن دنیا هم کنارش باشه باز دنبال تنوع طلبی هست)

یکی از نشانه های فیزیکی از چندهمسری های زنانه هم مربوط به سایز آلت تناسلی و کیسه بیضه آقایون هستش. ه ...

این یه بحث خیلیییییی مفصل هست و میشه تک تک فواید و مضرات تک همسری برای زن و مرد

و چندهمسری برای زن و مرد رو بررسی کرد 

و اینکه چرا زن و مرد انسان به مرور زمان بیشتر تک همسر شدن

و کلی چیزای دیگه

که واقعا نمیشه توی چند تا کامنت همه رو گفت

اما اگه به این موضوعات علاقه دارید بهم توی خصوصی پیام بدید تا چند تا کتاب و مقالات معتبر و جدید رو در رابطه با این موضوع بهتون معرفی کنم 

یکی از نشانه های فیزیکی از چندهمسری های زنانه هم مربوط به سایز آلت تناسلی و کیسه بیضه آقایون هستش. ه ...

ممنون از اینکه مطالب عمیق و خوبی رو مطرح کردی

ولی با این نظرات موافق نیستم

اول اینکه اوکسی توسین تاثیر بسیار زیادی در وفاداری دارد حتی آزمایش هم شده و حتی میشه با تزریق یا قرص اوکسی توسین به وفاداری مردها کمک کرد.

یک علت وفاداری سگ همین هورمون هست

دوم نقش ساختار مغزی خانوم ها هست.

خانوم ها تبادل دو نیمکره رو بیشتر دارن و خاطرات و احساسات و اینها کاملا درگیر میشه.

ولی ساختار مغز اقایون اینطوری نیست. مثل یک کتابخونه میمونه که هر چیزی سرجای خودش هست... وقتی سر کار هست دیگه سرکار هست... ولی خانوم ها ممکنه سرکار هزار تا نگرانی بیاد سراغشون از فکر کردن به عشقشون که الان چی کار میکنه تا ....

سوم قیاس شامپانزه یا انسان اشتباهه

درسته شباهت زیاد دارن ولی اختلافات زیادی دارن

مثلا ممکنه بگن ۹۸ درصد زنتیک انسان و میمون مثل همه ولی بابت همون ۲ درصد اختلاف فرسنگ ها فاصله دارن.... انسان کجا و شامپانزه کجا.. و این فقط حرف من نیست.

به همین دلیل نمیشه چند شوهری رو به انسان نسبت داد.

چهارم 

من که گفتم فرگشت نمیخواستم احکام حیوانات رو به انسان تطابق بدم.

اتفاقا تمرکز من روی روانشناسی رفتاری همین انسانهای الان هست. که نشون میده وفاداری در خانم ها پایدار تر هست. 

یعنی روان شناسی الان میتونه نشون بده فرگشت انسانها الان به اینجا رسیده...

که شامل چند میلیون سال هست بعد از نسل های قبلی انسان های اولیه و بعد از مثل میمون و بابون...

کلا صحبتات قبول ندارم تنها دلیل خیانت نداشتن علاقه به طرف مقابل! انجام وظیفه کردن ربطی به علاقه داشت ...

از حرفت اسکرین گرفتم که روزی چند بار بخونمش 

تا الکی خودمو گول نزنم

تا الکی امید نداشته باشم

تا تلاش بیهوده واسه نگه داشتنش نکنم 

واقعا درست میگی کسی رو زوری نمیشه نگه داشت😔

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه دلیل دیگه که بگم اشتباه متوجه شدی و حرفات دقیق نیست.

متن زیر هست :

به گفته فرهوديان، تحقيقات علمي بر روي اين نوع موش ها نشان مي دهد كه اگر هورمون اكسي توسين در آنها ترشح نشود ، شركاي جنسي متفاوتي خواهند داشت.

وي افزود: همچنين تحقيقات نشان داده وقتي هورمون اكسي توسين را در انسان از طريق مخاط بيني اسپري كنند به يك شريك جنسي اكتفا مي كند و تمايلي به ايجاد رابطه با شركاي جنسي متعدد در او از بين مي رود.

ممنون از اینکه مطالب عمیق و خوبی رو مطرح کردیولی با این نظرات موافق نیستماول اینکه اوکسی توسین تاثیر ...

عزیزم اینا حرفا یا نظرات شخصی من نیستن

همشون واقعیت های عینی تکامل بودن که متخصصان گفتن و منم چندین ساله خارج از کشور توی این رشته به صورت آنلاین تحصیل کردم و حالا بهتون انتقال دادم.

چیزای شک دار یا مورد بحث رو هم نگفتم، همشون کاملا اثبات شده هستن و سرش بحثی وجود نداره

اگه بخوام یه سررنخ واسه مطالعه بدم: میتونید به کتاب ها و مقالات ریچارد داوکینز، اوا جابلونکا، پیتر کورنینگ، جان دوپره، می وانهو، استوارت نیومن، لورنس کلر و... مراجعه کنید

فقط حتما و حتما باید به زبان انگلیسی و اصطلاحات تخصصی این رشته مسلط باشید چون به زبان فارسی در زمینه مسائل تکاملی اونقدرا چیز گستره و خوبی وجود نداره اکثرا چیرای ناقص و حتی رد شده و قدیمی و سلیقه ای هستن .

با توجه به بقیه چیزایی که گفتید، معلومه حرفای منو درست نخوندید و متوجه نشدید. یا شایدم من خیلی خوب توضیح ندادم

در مورد اکسی توسین، بله بهش اشاره کردم که اکسی توسین و دوپامین و وازوپرسین در عاشق شدن و وفاداری نقش مهمی داره اما هورمونی که کاملا به اسم هورمون وفاداری شناخته میشه هورمون وازوپرسین هست که در انسان ها در مرد ها خیلی بیشتر ترشح میشه و دلایل تکاملی داره. یکی از دلایلش همین هست که مرد باید بتونه پس از عاشق شدن تک همسر بشه تا بمونه و در بزرگ کردن و محافظت از بچه هاش کمک کنه وگرنه همینجوری بچه های زیادی از زن های مختلف خواهد داشت اما همه شون بدون پدر محکوم به مرگ هستن چون بچه ی انسان در بدو تولد ناتوان هست و اگر یک والد به طور کامل ازش مراقبت کنه و حملش کنه... یک والد دیگر هم باید باشه که براشون غذا بیاره و امنیتشون رو تامین کنه و....

در مورد ارجاع به شامپانزه و بقیه حیوانات هم، من هیچ جا نگفتم که بر اساس سیستم شامپانزه باید انسان رو قضاوت کنیم و اگه توجه کرده باشید، انسان رو کاملا مستقل ارزیابی کردم.

فقط واسه اینکه بدونید اون جریان نسبت بیضه به بدن چطوریه، شامپانزه رو مثال زدم تا جریان دستتون بیاد

ما توی روانشناسی تکاملی قطعا انسان رو کاملا جدا بررسی می‌کنیم اما از طرفی باید اطلاعات کامل در مورد استراتژی ها و شرایط تکاملی سایر حیوانات بخصوص پرایمت ها هم داشته باشیم چون خیلی در درک بهتر یا مقایسه کردن ها به درد میخوره