2777
2789
عنوان

این دختر چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 48 پست

به حرف هیچکسم گوش نده وقتی با علاقه وارد شدی موفقی

شوهر من قبل از من با به خانومی بودن که ایشون سهمیه 25 درصد داشتن سال اول از سهمیه استفاده نمیکنه رتبش میشه پنج رقمی سال دوم از سهمیه استقاده میکنه رتبش میرسه بع داروسازی دانشگاه بهشتی یا تهران دقیق نمیدونم بعد ایشون با کلی واسطه و ایثارگری و بنیاد شهید و...  یه داروخانه میزنه که اخیرا زده درواقع ولی خب خودش نمیتونه کار کنه 

بعد من خودم دانشجو پزشکی شهید بهشتی هستم ولی مادرشوهرم هر بار اونو میگه که اره چقدر موفق بود اون دختره چه رشته باکلاسی هم انتخاب کرد نه کثیفه نه شیفت داره نه عین شما طرح های سخت 🙂🙂

به هیچکس و هیچ حرفی دقت نکن 

به حرف هیچکسم گوش نده وقتی با علاقه وارد شدی موفقیشوهر من قبل از من با به خانومی بودن که ایشون سهمیه ...

اینایی که سهمیه دارن ببین یه روووزی کجا اه بچه ها و خونواده هاشون بگیرتشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که سهمیه دارن ببین یه روووزی کجا اه بچه ها و خونواده هاشون بگیرتشون

اره جدا

شما باید این خانواده و دختر رو ببینی یعنی باورت نمیشه این پدر جانبازه🙂دختره و مامانش فقط یکم دیگهمونده تا لخت بشن تو که تفکراتت با این طرف نیست غلط میکنی از سهمیت استفاده میکنی🙂شاید تنها موردی که نسبت به بقیه بهش حسودی کنم داشتن سهمیست😂

چقد این سوالو پرسیدی عزیزم😁اولا که نظر بقیه واست مهم نباشهدوما هم فک میکنم چون اولاشه خیلی ذوق داری ...

واییییی  نگم برااااات از الان استرس سر و گردن رو دارم تابستون چند واحد برداشتم که ترم بعد زیاد بهم فشار وارد نشه

واییییی نگم برااااات از الان استرس سر و گردن رو دارم تابستون چند واحد برداشتم که ترم بعد زیاد بهم ف ...

اره خوب کاری کردی😂

زیادم خسته نکن خودتو راهت درازه

ولی اینکه طرح نداری خیلی خوبه🤥😂

اره جداشما باید این خانواده و دختر رو ببینی یعنی باورت نمیشه این پدر جانبازه🙂دختره و مامانش فقط یکم ...

من واقعا برای شهیدا و جانبازایی که به خاطر وطنمون(نه کشور دیگه) جنگیدن و خونواده هاشون ارزش قایلم ولی دیگه حق ندارن تو رقابت علمی سهمیه رو اعمال کنن دولت از لحاظ مالی یا هر چیز دیگه ای بهشون کمک کنه خب

اره خوب کاری کردی😂زیادم خسته نکن خودتو راهت درازهولی اینکه طرح نداری خیلی خوبه🤥😂

اره متاسفانه یا خوشبختانه  میگم اگه همیشه معدل الف باشم و واحد زیاد بردارم و تابستون هم بردارم چندساله تموم میکنم؟    

اره متاسفانه یا خوشبختانه میگم اگه همیشه معدل الف باشم و واحد زیاد بردارم و تابستون هم بردارم چندسا ...

حداقل ۶ سال کمتر از اون فک کنم خود دانشگاه اجازه نمیده بیشتر واحد برداری

عجله نکن اقا