2777
2789
عنوان

دلیل رحم نکردن خانما ب همجنسشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خدا واقعن یه زن اخه‌چطور میتونه به هم‌جنسش خیانت کنه

وقتی میتونه تا عمق وجودش بفهمه ودرک کنه بعد فهمیدن چقدر دلش میشکنه چقدر داغون میشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

اونم مثلا میاد معذرت خواهی میکنه ک وای ببخشید 😂؟ی رویی داره از سنگ پا قزوین بدتر

ننمی‌تونه معذرت خواهی کنه،پیام نده مستقیم باهاش صحبت کن و همچین صداتو براش ببر بالا که بترسه دیگه از این غلطا نکنه در ضمن تو گوشی شوهرتم بلاکش کن

زنه چیزش داغ کرده متوسل شده به شوهرت.بازم دم شوهرت گرم بهت گفته .اگر همسرت میخواست کاری کنه بهت نمیگفت.کاش این زنه اینجا بود با دوستای نی نی سایتی برات جر واجرش میکردیم

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

پس همسایه ما تازه سه چهارماه میشه عروسی کردن...پدر پسره براشون خونه خوب ماشین خوب عروسی لاکچری و طلا و همه چی سنگ تموم گزاش...دختره هم قشنگه و هم پسر و هم دختر خوبن و قیافه اینا اوکین...تازه چن سالم باهم دوست بودن و پسره توعروسی اینا از ذوقش تومجلس اشک عاشقونه اینا می‌ریخت...خداشاهده همه حسرت عشقشونو می‌خوردن..تازه چهارماهه ازدواج کردنااا..ولی این یکی همسایمون ی دختر داره جداشده تقریبا ۲۲سالش ایناس..قشنکگگگگگ باپسره ریخته روهم...هرروز بیرون پیامو...زنش فعلا متوجه نشده واقعا من حرص میخورم...حتی شوهرم رف پسررو نصیحت کرد ولی پسره افتخار می‌کنه ب این کارش😐😐😐😐😐

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ای خدا واقعن یه زن اخه‌چطور میتونه به هم‌جنسش خیانت کنهوقتی میتونه تا عمق وجودش بفهمه ودرک کنه بعد ف ...

کسایی که جند ه ان که این چیزا حالیشون نیست

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
اگه همه میشناسنش چرا هنوزم باهاش ارتباط دارین؟! کلا فک نمیکنین باید قطع ارتباط کنین؟! نه شماره ایی ن ...

رفت و امدی نداریم اصلا 

ارتباطی نیست

شماره ی شوهرمم معلوم نیست از کجا اورده

پس همسایه ما تازه سه چهارماه میشه عروسی کردن...پدر پسره براشون خونه خوب ماشین خوب عروسی لاکچری و طلا ...

تر میزنن ب تمام این دوس داشتنا

تازه چقدرم اینجوری ادما ادعای زرنگیشون میشه ک نذاشتن شریک زندگیشون بفهمه یا چقه کار رو تر و تمیز دراوردن

خودت پیام نده...بدتر پررو میشه..اگ شوهرت جواب پیامشو نداده با سیم شوهرت پیام بده سیار دیگ مزاحمت بشی میرم شکایت میکنمو خونوادتو میگم بی آبرو..

دقیقا بااین لحن بنویس ک پیام نده اینا دیگ...

از زبون شوهرت بنویس...

بعدشم پیش فامیل نگین استراحت مطلق هسینو فلان...

هرحرفیو نزنین..

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست