2777
2789
عنوان

شوهر دورو

189 بازدید | 3 پست

سلام دوستان ب کمک تون خیلی احتیاج دارم چون نه خواهر بزرگ تری دارم باهاش مشورت کنم نه خانواده ای که پشت من قرار بگیرن و از من حمایت کنن

حدود یک سال و خورده ای هست عقد کردم و ۱۷ سالم هس

من آدمی نبودم که بخوام به ازدواج و... اینطور چیزا فکر کنم ولی خب میگن از هر چی بترسی همون سرت میاد من و نامزدم از اقوام دور هستیم و در یک مهمانی آشنا شدیم و ب طور سنتی ازدواج کردیم  خانوادم و خاله عمه و.... همه تاکید که شاید هیچ وقت همچین شانسی در خونه رو نزنه و این پسر خوب و فلان هست دیگه گذشت تا خودم داخل محضر دیدم این آقا پسر اولش گفت من با درست تو مشکلی ندارم و ۵،۶ماه اول هم خیلی مهربون رفتار میکردتا اینکه امسال کنکور دادم و درصد خوبی نداشتم 

اولش میگفت فدا سرت  ولی الان مدتی هست که میگه دیگه کنکور قبول نشدی بیچاره شدی بدخت شدی و... دیگه اخلاق خوبی نداره نمیدونم چکار کنمممم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی خب الان چه رفتاری در برابر این اخلاقش انجام بدم ؟

رک و راست بگو خوشم نمیاد از این حرفات.  دو دفعه اخم کن قهر کن بفهمه ک حرفاش ناراحتت می‌کنه تا تکرار نکنه 

وقتی این حرفارو میزنه و تو هیچ واکنشی نداری پرو میشه 

دیدی بالاخره شد🥺✨