2777
2789
عنوان

میشه سر صبح منو دعا کنید لطفا

79 بازدید | 9 پست

بچه ها یه دروغ بزرگ گفتم به خونوادم که خوشحالشون کنم

دعا کنید امسال اون اتفاق خوب بیوفته همینی که دربارش دروغ گفتم واقعا اتفاق بیوفته و هیچوقت لو نره که بخوره تو ذوقشون. اگر امسال اون اتفاق نیوفته میفهمن که الکی بوده

من برای خوشحالیشون در لحظه اینکارو کردم ولی به بعدش فکر نکردم. ممنون میشم از خدا بخواید ابروم رو بخره🤲🏻❤

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله و شما هم دعا کن من امسال برم کربلا

اخییی عزیزم چشممم حتما دعا میکنم. امشب یا فردا به نیتت به یه نیازمند غذا میدم😘❤

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
امیدوارم هرچی خیره برات اتفاق بیوفته 🙃💕

خیلی استرس گرفتم میدونی اگر بفهمن خیلی بد میشه

فرض کن میفهمن چقدر بدبخت بودم که مجبور شدم دروغ بگم

خیلی استرس گرفتم میدونی اگر بفهمن خیلی بد میشهفرض کن میفهمن چقدر بدبخت بودم که مجبور شدم دروغ بگم

به خدا توکل کن 

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛

برات دعامیکنم و از صمیم قلب امیدوارم که اون اتفاق خوب براتون بیوفته و همیشه هم سربلند و موفق باشی عزیزدلم  . 

میشه یه راهنمایی ازت بخوام؟ 🥲

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

برات دعامیکنم و از صمیم قلب امیدوارم که اون اتفاق خوب براتون بیوفته و همیشه هم سربلند و موفق باشی عز ...

مرسیی عزیزم دمت گرم😚❤ اره جانم بفرما

الهی رازت هیچوقت فاش نشه ،وخداوند آرزوتو برآورده کنه

قربونت بشم ممنونم ازت عزیزم. الهی امین واقعا🥲❤

وگرنه ابروم میره تا اخر عمر خجالت زده میشم کاش نمیگفتم