2777
2789
عنوان

دست درازی به دخترم

5418 بازدید | 68 پست

خانما دختر همسرمه توورابطه با هم مسکل نداریم فهنیدم از وقتی مادرش فوت کرده دختر خالش همه چیو یادش داده و بهش دست درازی میکرده الانم خودش انجام میده نه میتونم به پدربزرگ مادربزرگش بگم نه میتونم نذارم بره همیشه دیدم اینکارو انحام میده بغلش میکردم با آرامش میگفتم الان دیدم بشگونش گرفتم چند تا عذاب وجدان دارم دیشبم خونه پدربزرگش بازم دخترش حالش بهش دست زده موندم به خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم اعتماد داره همه چیو میگه بهش گفته بودم هر وقت خواستی انجام بدی بهم بگودخیلی میبینم انجام میده الان عصباتی شدم داره خودش و بدبخت می کنه و خودش خبر نداره

از مشاور کمک بگیر اینجا معمولا سواد اینجور چیزارو ندارن

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

از مشاور کمک بگیر اینجا معمولا سواد اینجور چیزارو ندارن

دنبال مشاوره خوب میگردم . موهای زیر بغلش دراومده😭😭😭خیلی زوده الان فهمیدم اینم با دختر عمش همین کارو میکنه عمش بفهمه دودمانمون و به باد میده