2777
2789

بنظرم بچه باید بچگی کنه نباید انتظار داشته باشیم مث بزرگ رفتار کنه هر چی ی زمانش 

درس مدرسه هم باید ادم درس بخونه نه فکرش بره جاهای دیگه 

من خودم زمان کنکورم بابام شوهر داد شوهرم بد از اب دراومد 

الان من عقده ای هستم میگم کاش ۵ سال پشت بودم نگا میکردم اگه جایی هم نمیرسیدم اینو میدونستم که من زمانمو گذاشتم 

الان هی میگم اگه اون زمان بجای شوهر کنکور میدادم قبول میشدم اخه زمان بچگی برای بچگی زمان مدرسه برای درسه زمان دانشگاهم برای درسه بعد دانشگاه ادم باید ازدواج کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید من ۵ سال پشت کنکور بودمو جایی نمیرسیدم ولی لاقل الان عقده حسرت اون موقع تو دلم نبود🙂

شاید اون موقع ناراضی تر بودی 

بجاش الان تجربت از هم سن و سالای خودت تو موضوع ازدواج بیشتره 

خب میتونی بری دانشگاه هنوزم 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
شاید اون موقع ناراضی تر بودی بجاش الان تجربت از هم سن و سالای خودت تو موضوع ازدواج بیشتره خب میتونی ...

تجربم به دردم نمیخوره وقتی کار از کار گذشته ازدواجم سنی داره درسم سنی بعدش ادم نمیتونه با بچه زندگی مشغول میشه 

همون پیام‌نورم خوبه این دانشگاه رو گذاشتن برا همین روزا دیگه درست و بخون کاریه که شده زمان درسته دشمن ماس ولی بزرگترین دوست و التیام بخش مام هست وقتی به گذشته فکر کنی نمیذاری زمان کار خودش و بکنه 

گلم من خودم مادرم

نمیدونی تربیت بچه چقدر سخته ، یه جاهایی دلسوزی میکنی و دربرابر خواسته هاش کوتاه میای و اونوقت یه جایی از همین دلسوزی ضربه میخوری ک از کارت ب شدت پشیمون میشی

من شرایط زندگی شما و پدرتون رو نمیدونم ولی شاید از نظر پدرتون اون زمان بهترین کار ازدواج شما بوده

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
همون پیام‌نورم خوبه این دانشگاه رو گذاشتن برا همین روزا دیگه درست و بخون کاریه که شده زمان درسته دشم ...

الکی درس نمیخونم رشته به درد نخور من هدفم دانسگاه رفتن نبود هدفم شاغل بودن بوده و هس بعدم حرفم عقده دانشگاه رشته های پوچ نیس عقده کنکور تلاش قبولی تو رشته خوبه 

دوس داشتی بری ی شهر دیگ؟حق میدمهرچیزی تو زمانش قشنگه ولی اینم بدون خیلی چیزا از دور قشنگه یعنی فکر ن ...

چه ایراد داره برم ی شهر دیگه اگه رشته اوکی باشه اره میرم ولی رشته ات اشعال پیام نور ازاد که بدون کنکورن نه 

تجربم به دردم نمیخوره وقتی کار از کار گذشته ازدواجم سنی داره درسم سنی بعدش ادم نمیتونه با بچه زندگی ...

حق داری انتخابشون به جا نبوده اما از اتفاقایی که کنترلی درش نیاری بپذیر و شادی پیدا کن هر چیزی وجه مثبت و منفی داره اصلا موافق نیستم با زود ازدواج کردن اونم از نوع اجبارش ولی دسته تقدیر دیگه...

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه