2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون مسافرخانم

659 بازدید | 30 پست

وقتی شوهرتون مسافرخانم میبره یه عده زن هستن میبره سرزمین کارکنن راننده هم چراغ سبزنشون بدی بدشم نمیادتااین حده یکی ازخانم هاهمسایه هست که شوهرش معتادوموادفروشه الان هم زندانه ولی زنه جوونه نگران شوهرتون نمیشیداینجوری 

تاپیک دوستمه نگران بودراهنمایی کنیدلطفا

نگرانی داره

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته

.. متاسفانه زنه شوهر دزد زیاده

تنها راهش اینه دودستی زندگیمونو حفظ کنیم و به خدا توکل کنیم... شیطون هرکسی ممکنه گول بزنه! فقط خدا میتونه کمک کنه

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

ببین کسی که شغلشه خب مجبوره اینکارو انجام بده

ولی جالبه بدونی من عموم دقیقا همینجوری به زن عموم خیانت کرد و زن دوم گرفت. این زن جدیده دوست زن عموم بود تازه و وقتایی که میومد خونه عموم اینا، شب که میخواست برگرده زن عموم میگفت که عموم ببره برسونتش و توی همین فرایند صیغش میکنه و تهشم ازدواج. زنه مطلقه بوده

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
بله درسته.. متاسفانه زنه شوهر دزد زیادهتنها راهش اینه دودستی زندگیمونو حفظ کنیم و به خدا توکل کنیم.. ...

خیلی ناراحته ب شوهرشم گفته نگرانه شوهرش بهش گفته من اونودرحدتونمیبینم ک بااون ب توخیانت کنم

شمامیذاشتی بره شوهردوستمم معتاده

مسلما نه

کاش دوستت بیفته دنبال ترک همسرش

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین کسی که شغلشه خب مجبوره اینکارو انجام بدهولی جالبه بدونی من عموم دقیقا همینجوری به زن عموم خیانت ...

جدی اخه شوهرشم ی باربهش خیانت کردع ولی شوهرش ابرازعلاقه زیادبه دوستم میکته

میخواست بره کارگرنمیخواستن

منظورم اینه ک همراه شوهرش تو ماشین بشینه بره و بیاد

اگر نمیشه ک بهتره یجور غیرمستقیم ب همسرش بفهمونه ک هیچ زنی ارزش نداره زندگی مشترک بهم بخوره مثلا داستان تعریف کن کم کم بگو ببین چی میگه