2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه زندگی متاهلی نداشتم ولی تاجایی ک میدونم حس میکنم بد میشه بنظرم نکنه اینکارو

خدای نکرده زندگی شمام دچار مشکل میشه اگه اونا باهم بد بشن

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

تجربه زندگی متاهلی نداشتم ولی تاجایی ک میدونم حس میکنم بد میشه بنظرم نکنه اینکاروخدای نکرده زندگی شم ...

مگع ب ما توجه میکنه فقط اون یکی پسرش مهمه 

موندم اخه بین این همه دختر چرا اخه اون سنیم نداره ۱۴ ۱۵ سالشع خیلی بچست اونو میخاد چیکار اخه

مگع ب ما توجه میکنه فقط اون یکی پسرش مهمه موندم اخه بین این همه دختر چرا اخه اون سنیم نداره ۱۴ ۱۵ سا ...

من از خدام بود جاریم دختر عموم باشه اما ب برادر شوهرم‌اعتماد نداشتم نذاشتم بخاطر دختر عموم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگع ب ما توجه میکنه فقط اون یکی پسرش مهمه موندم اخه بین این همه دختر چرا اخه اون سنیم نداره ۱۴ ۱۵ سا ...

چی بگم والا

اخه سنش خیلی کمه کههههههه

برادرشوهرت چند سالشه؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

من از خدام بود جاریم دختر عموم باشه اما ب برادر شوهرم‌اعتماد نداشتم نذاشتم بخاطر دختر عموم

مادر دختر عموم کلا دعانویسه میترسم دعا بنویسه زندگی منم خراب بشه 

به مادرشوهرم گفتم ولی فک کرد حسودی میکنم باور نکرد حرفمو ولی دخترعموم دختر خیلی خوبیه حتی بهتر از خودمه بخدا 

۲۶

وایییی خیلی بزرگههههه اخه ۱۲ سال قاصله سنی زیاده

من ۱۸ سالمه  و خاستگارم ۲۵ ولی مامانم قبول نکرد گفت تو خیلی بچه ای😐😂