2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون سخته وزن کم کنم شوهرم خیلی ایراد از هیکلم میگیره میشه شکمم آب بشه؟

اره میشه چرا نشه

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
رفتم دکتر تغذیه سر دو هفته خسته شدم متاسفااانه شکمو ام سر سفره هم شوهرم میگه بخور بخور بعد میگه چرا ...

گلوریا بخور 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
سلام عزیزم رفتی دم خونه ی اون خانمه گفتید میخوای پول رو ازش پس بگیرید ،گرفتید؟

سلام همبن حالا اومدم دفعه دومه که رفتم گفتم یه النگو هات را در بیار تا امانت ببرم پول را دادی بهت بدم گفت ۵ روز صبر کن از استاد قالی بگیرم بدمت باز اومدم امروز زنه خیلی سرش را زد تو دیوار و ننه من غریبم بازی در آورد حالا اومدم تا ۵ روز دیکه

به نظرتون سخته وزن کم کنم شوهرم خیلی ایراد از هیکلم میگیره میشه شکمم آب بشه؟

چ میدونم والا اینم شانس ماست 

هییییی گلم داغ دلم تازه شد 

بخدا متنفرم از اونجور ادما 

برادرشوهرم که از شوهرم کوچیکتره همش منو به اسم بشکه یا گاو صدا میزد

کسافت بیشعور

یعدش من گلوریا خوردم .لاغر شدم چون اشتهاتو کور میکنه

خیلی جاها دارن ولی ممکنه تقلبی باشه تقلبیش زیاااده

اصلشو بخری ن تنها خوبه بلکه اشتهاتم کور میکنه

حتما ببین کد ریجستریش تاییدیه بشه از کمپانیFDA

من تنبلی تخمدانم داشتم ازونجایی ک این قرص شدید گرمیه تخمدان هام فعال شد باردار هم شدم ب خاطر گرمی زیادش